Povezane vesti

"Upravo su mi javili..." Evo u kakvom se stanju nalazi Maja Marinković nakon operacije: Otkriveni detalji

"Upravo su mi javili..." Evo u kakvom se stanju nalazi Maja Marinković nakon operacije: Otkriveni detalji

Kurir pre 4 sati
Rijaliti učesnica Maja Marinković izvadila je silikonske implante iz zadnjice, a sada je putem njenog zvaničnog Instagrama otkriveno da je u dobrom stanju. Maja Marinković juče je napustila "Elitu 9" zbog komplikacija sa silikonskim implantima u… »
"Upravo su mi to javili ljudi sa Pinka" Maja Marinković morala da napusti Elitu zbog operacije zadnjice, a sad je osvanula…

"Upravo su mi to javili ljudi sa Pinka" Maja Marinković morala da napusti Elitu zbog operacije zadnjice, a sad je osvanula…

Blic pre 7 sati
Njen otac Taki izjavio je da će se Maja vratiti u rijaliti nakon oporavka. Otkriveno je kako se Maja sad oseća. Maja Marinković juče je izašla iz rijalitija "Elita 9". Ona je morala da ode na operaciju silikonske zadnjice zbog komplikacija, a sad je… »
"Nemam nikakav kontakt s njom" Takiju nije dozvoljeno da vidi Maju nakon operacije, otkrio najnovije informacije!

"Nemam nikakav kontakt s njom" Takiju nije dozvoljeno da vidi Maju nakon operacije, otkrio najnovije informacije!

Alo pre 10 sati
Otac Maje Marinković, Taki otkrio je da trenutno ne može da vidi ćerku. Učesnica devete sezone rijaliti programa Elita, Maja Marinković, nedavno je napustila rijaliti. Maeinkovićeva je imala zdravstvenih problema zbog silikona u zadnjici, te je morala na… »
Zabranjeno mu da vidi ćerku! Taki otkrio nove informacije o Maji, svi zabrinuti: "Javili su mi sa Pinka da..."

Zabranjeno mu da vidi ćerku! Taki otkrio nove informacije o Maji, svi zabrinuti: "Javili su mi sa Pinka da..."

Telegraf pre 11 sati
Rijaliti zvezda, Maja Marinković, napustila je rijaliti zbog hitne operacije. Maja je imala problem sa silikonima u zadnjici, zbog čega su morali lekari da reaguju. Na Majinom Instagram profilu osvanula je objava sa novim informacijama o njenom stanju… »
"Kupovao sam steznike za taj deo", Taki otkrio šta se dešava sa Majom nakon operacije zadnjice: "Nadam se da..."

"Kupovao sam steznike za taj deo", Taki otkrio šta se dešava sa Majom nakon operacije zadnjice: "Nadam se da..."

Telegraf pre 12 sati
Učesnica "Elite 9", Maja Marinković, napustila je Belu kuću zbog hitne operacije. Njen otac Radomir Marinković Taki otkrio je kako se ona sada oseća, te da li će se vratiti u rijaliti. - Opustio sam malo mozak od ovih silnih problema koje imam. Volim… »

Vesti dana »