Povezane vesti
"E sad ću vam pokazati..." Maja Nikolić odbijena od strane RTS za takmičenje na Pesmi za Evroviziju, a sada im brutalno…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Maja Nikolić je poslala produkciji dve numere koje je spremala za Pesmu za Evroviziju 2026, međutim, RTS ih je odbio, uz obrazloženje da ne ispunjavaju kriterijume ovog festivala. Ovim povodom pevačica se oglasila i dala svoj komentar na ovu… »
Prvo oglašavanje Maje Nikolić Ne krije razočarenje nakon što se nije našla na spisku za PZE 2026: "Čućete pesmu pa procenite…
Blic pre 10 sati
Maja tvrdi da ima izuzetnu pesmu i tvrdi da će postati ozbiljan hit Ne krije da se nadala prolasku na PZE 2026 i da je imala odličan tim Danas je objavljen zvaničan spisak izvođača koji će učestvovati na PZE 2026, a na njemu se nije našlo ime Maje… »
Prvo oglašavanje Maje Nikolić za Kurir: Nakon što je objavljen spisak učesnika PZE, obratila se svima: Sigurna sam...
Kurir pre 11 sati
Maja Nikolić nije prošla izbor za Pesmu za Evroviziju 2026. I ako je poslala čak dve pesme, ona neće biti deo ovogodišnjeg popularnog takmičenja. Tim povodom, Maja se oglasila za Kurir: - Čestitam svima koji su prošli. Sigurna sam da će moja pesma biti… »
"Očekivala sam prolazak": Oglasila se Maja Nikolić nakon što su joj pesme odbijene za Pesmu za Evroviziju
Mondo pre 10 sati
Danas je objavljen zvanični spisak izvođača koji će nastupiti na PZE 2026, a na njemu se ponovo nije našlo ime Maje Nikolić, iako je bila uverena da će ove godine "ispraviti nepravdu" i odneti pobedu. Nedugo nakon objave liste, Maja se oglasila poručivši… »
Oglasila se Maja Nikolić posle objave učesnika PZE: Sigurna sam...
B92 pre 10 sati
Maja Nikolić nije prošla izbor za Pesmu za Evroviziju 2026. I ako je poslala čak dve pesme, ona neće biti deo ovogodišnjeg popularnog takmičenja. Tim povodom, Maja se oglasila: "Čestitam svima koji su prošli. Sigurna sam da će moja pesma biti mega hit i… »
Maja Nikolić se oglasila nakon što su joj pesme za PZE odbijene: "Očekivala sam prolazak! Sigurna sam da..."
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Maja Nikolić nije prošla izbor za Pesmu za Evroviziju 2026. I ako je poslala čak dve pesme, ona neće biti deo ovogodišnjeg popularnog takmičenja. Tim povodom, Maja se oglasila i otkrila da je očekivala da će proći. - Čestitam svima koji su… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane