Povezane vesti
"Poznat je po konzumaciji alkohola i narkotika", Jelena Karleuša urnisala Vlada Georgieva, pa mu poručila da se vide na sudu!
Alo pre 2 sata
Žestoko mu je odgovorila u svom maniru. Jelena Karleuša i Vlado Georgiev već neko vreme su u estradnom ratu, kako zbog medijskih prepucavanja, tako i zbog stigla je na snimanje Pinkovih zvezda i žestoko uzvratila Vladu Georgievu, koji je prethodno veče… »
"Oterala sam je": Jelena Karleuša opsovala na pomen Ivane Peters, osvrnula se i na Vladu Georgijeva
Mondo pre 4 sati
Pop zvezda Jelena Karleuša stigla je na snimanje Pinkovih zvezda i žestoko uzvratila Vladu Georgievu, ali i odgovorila Ivani Peters. Karleuša je na snimanje stigla sa malim zakašnjenjem, pa nasmejala pristune. "Kasnim pakao, sad će me svi napasti. Ma šta… »
"Ma, oterala sam je u..." Karleuša otkrila kako je završila sa Ivanom Peters, pa spomenula i Georgieva
Telegraf pre 4 sati
Pop zvezda Jelena Karleuša stigla je na snimanje Pinkovih zvezda i žestoko uzvratila Vladu Georgievu, ali i odgovorila Ivani Peters. Karleuša je na snimanje stigla sa malim zakašnjenjem, pa nasmejala pristune. - Kasnim pakao, sad će me svi napasti. Ma… »
Vesti dana »
Državni sekretar ponovo pokušao neovlašćeno da pristupi serverima, sumnja se da je cilj brisanje Generalštaba iz registra
Serbian News Media pre 1 satjoš 59 povezanih
Tramp obavešten o detaljima susreta s Putinom: Vitkof i Kušner predočili predsedniku SAD pojedinosti razgovora u Moskvi
Kurir pre 16 minutajoš 49 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTS pre 4 satijoš 54 povezane
Završena najtužnija utakmica srpskog fudbala: Radnički odneo Žižovićeve bodove iz Lučana
Glas Šumadije pre 46 minutajoš 43 povezane