Povezane vesti
Dvojica radnika JKP “Naisus” proglašena krivim za napad na dopisnika N1 Milana Stojanovića
Jug press 03.12.2025
Osnovni sud u Nišu proglasio je krivim dvojicu napadača na dopisnika N1 iz Niša Milana Stojanovića i kaznio ih novčanom kaznom u iznosu od po 30.000 dinara. N1 Podsetimo, Milana Stojanovića su 21. februara 2022. godine napala dvojica zaposlenih u JKP… »
Dvojica radnika JKP „Naisus“ proglašena krivim za napad na dopisnika N1 Milana Stojanovića
Danas 02.12.2025
Osnovni sud u Nišu proglasio je krivim dvojicu napadača na dopisnika N1 iz Niša Milana Stojanovića i kaznio ih novčanom kaznom u iznosu od po 30.000 dinara. Podsetimo, Milana Stojanovića su 21. februara 2022. godine napala dvojica zaposlenih u JKP… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 13 minutajoš 37 povezanih
Mančester siti zaleđen u Norveškoj: Bodo Glimt šokirao Gvardiolu i "građane" het-trik nestvarnog Hega! Golčina Stankovića u pokeru Briža u Kazahstanu!
Kurir pre 33 minutajoš 27 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 58 minutajoš 58 povezanih