Povezane vesti

Čuva porodičnu svetinju! U moju kuću ulazi malo ljudi: Ilda Šaulić intimu bržljivo skriva od javnosti

Čuva porodičnu svetinju! U moju kuću ulazi malo ljudi: Ilda Šaulić intimu bržljivo skriva od javnosti

Story pre 22 dana
Ilda Šaulić oduvek je važila za jednu od najskromnijih i najdostojanstvenijih dama na domaćoj javnoj sceni. Povučena, porodična, nenametljiva i van svih skandala, pevačica je kroz godine izgradila imidž žene koja privatni život brižljivo čuva od tuđih… »
"U moju kuću dolazi malo ljudi" Ilda Šaulić ne pušta bilo koga u porodični dom, a majka joj je zamerala što nema prijatelje…

"U moju kuću dolazi malo ljudi" Ilda Šaulić ne pušta bilo koga u porodični dom, a majka joj je zamerala što nema prijatelje…

Blic pre 21 dana
Majka Goca joj je zamerala zbog malo prijatelja tokom njene mladosti. Ilda je otkrila detalje susreta sa sadašnjim mužem Pevačica Ilda Šaulić, poznata po skromnosti i mirnom, porodičnom životu, te tokom svih ovih godina u svojoj karijeri nije imala… »
U dom Ilde Šaulić ulaze samo retki i odabrani ljudi, pevačica otkrila da li je suprug prihvatio njene prijatelje, a majka Goca…

U dom Ilde Šaulić ulaze samo retki i odabrani ljudi, pevačica otkrila da li je suprug prihvatio njene prijatelje, a majka Goca…

Kurir pre 21 dana
Pevačica Ilda Šaulić, poznata po skromnosti i propagiranju porodičnih vrednosti, nedavno je govorila na temu prijateljstva i otkrila da u njenu kuću dolaze retki. Prema njenim rečima, malo prijatelja je imala i u mladosti što se njenoj majci nije… »
Ilda Šaulić otkrila šta joj majka Gordana godinama zamera: "Ja sam takva i tako je ostalo do danas"

Ilda Šaulić otkrila šta joj majka Gordana godinama zamera: "Ja sam takva i tako je ostalo do danas"

Mondo pre 21 dana
Ilda, koja smatra da su njenu porodicu zaboravili mnogi kojima je njen pokojni otac Šaban Šaulić pomogao, nedavno je govorila na temu prijateljstva i otkrila da u njenu kuću dolaze retki. Prema njenim rečima, malo prijatelja je imala i u mladosti što se… »

Vesti dana »