Povezane vesti
Pevač priveden u Turskoj: Objavio snimak sa lica mesta - "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo" (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
JEDAN od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Foto: Goran Jovanović Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao… »
Pobednik "Zvezda Granda" uhapšen u Turskoj: Snimao se dok ga policija odvodi u stanicu, evo šta je rekao
Mondo pre 5 sati
Jedan od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Pobednik “Zvezda Granda” priveden u Istanbulu VIDEO
Nova pre 5 sati
Jedan od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Pobednik Zvezda Granda priveden u Turskoj. U tom trenutku sa njim bila i Viki Miljković! (video)
Alo pre 5 sati
Pevača je dok se šetao ulicom zaustavila policija, a kod sebe u tom trenutku nije imao pasoš. Jedan od pobednika “Zvezda Granda”, Nermin Handžić, pre nekoliko dana doživeo je neprijatnu situaciju u Turskoj. Sa Viki Miljković i Draganom Taškovićem… »
Pevač priveden u Turskoj otkrio sve detalje drame: "Stvarno ne znam šta da radim"
B92 pre 5 sati
Pevač Nermin Handžić otkrio je da je bio priveden u Istanbulu. Pobednik "Zvezda Granda" je pre nekoliko dana priveden je u Turskoj, a sada je u videu koji je podelio na svom Instagram profilu detaljno ispričao šta se dogodilo. Nermina je zaustavila… »
Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo"
Blic pre 6 sati
Pevač otkrio kako je izgledalo njegovo privođenje Nermin redovno odlazi u Istanbul sa Viki Miljković i Tašketom Pobednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić pre nekoliko dana priveden je u Turskoj, te je sada ispričao šta se tačno dogodilo. Naime, Nermin… »
Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo
Kurir pre 6 sati
Jedan od pobednika “ Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Naš pevač priveden u Turskoj: Zaustavili ga nasred ulice, a onda je nastao haos
Telegraf pre 5 sati
Jedan od pobednika "Zvezda Granda", Nermin Handžić, doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Vesti dana »
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 45 minutajoš 2 povezane
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nakon privođenja zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju tendera, Stefano Sanino napušta funkciju u Evropskoj komisiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane