Povezane vesti
Pobednik “Zvezda Granda” priveden u Istanbulu VIDEO
Nova 03.12.2025
Jedan od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Pevač priveden u Turskoj otkrio sve detalje drame: "Stvarno ne znam šta da radim"
B92 03.12.2025
Pevač Nermin Handžić otkrio je da je bio priveden u Istanbulu. Pobednik "Zvezda Granda" je pre nekoliko dana priveden je u Turskoj, a sada je u videu koji je podelio na svom Instagram profilu detaljno ispričao šta se dogodilo. Nermina je zaustavila… »
Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo
Kurir 03.12.2025
Jedan od pobednika “ Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Naš pevač priveden u Turskoj: Zaustavili ga nasred ulice, a onda je nastao haos
Telegraf 03.12.2025
Jedan od pobednika "Zvezda Granda", Nermin Handžić, doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane