Povezane vesti

Pevač priveden u Turskoj: Objavio snimak sa lica mesta - "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo" (foto)

Pevač priveden u Turskoj: Objavio snimak sa lica mesta - "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo" (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
JEDAN od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Foto: Goran Jovanović Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao… »
Pobednik "Zvezda Granda" uhapšen u Turskoj: Snimao se dok ga policija odvodi u stanicu, evo šta je rekao

Pobednik "Zvezda Granda" uhapšen u Turskoj: Snimao se dok ga policija odvodi u stanicu, evo šta je rekao

Mondo pre 5 sati
Jedan od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Pobednik “Zvezda Granda” priveden u Istanbulu VIDEO

Pobednik “Zvezda Granda” priveden u Istanbulu VIDEO

Nova pre 5 sati
Jedan od pobednika “Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Pobednik Zvezda Granda priveden u Turskoj. U tom trenutku sa njim bila i Viki Miljković! (video)

Pobednik Zvezda Granda priveden u Turskoj. U tom trenutku sa njim bila i Viki Miljković! (video)

Alo pre 5 sati
Pevača je dok se šetao ulicom zaustavila policija, a kod sebe u tom trenutku nije imao pasoš. Jedan od pobednika “Zvezda Granda”, Nermin Handžić, pre nekoliko dana doživeo je neprijatnu situaciju u Turskoj. Sa Viki Miljković i Draganom Taškovićem… »
Pevač priveden u Turskoj otkrio sve detalje drame: "Stvarno ne znam šta da radim"

Pevač priveden u Turskoj otkrio sve detalje drame: "Stvarno ne znam šta da radim"

B92 pre 5 sati
Pevač Nermin Handžić otkrio je da je bio priveden u Istanbulu. Pobednik "Zvezda Granda" je pre nekoliko dana priveden je u Turskoj, a sada je u videu koji je podelio na svom Instagram profilu detaljno ispričao šta se dogodilo. Nermina je zaustavila… »
Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo"

Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: "Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo"

Blic pre 6 sati
Pevač otkrio kako je izgledalo njegovo privođenje Nermin redovno odlazi u Istanbul sa Viki Miljković i Tašketom Pobednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić pre nekoliko dana priveden je u Turskoj, te je sada ispričao šta se tačno dogodilo. Naime, Nermin… »
Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo

Pevač priveden u Turskoj Objavio snimak sa lica mesta: Završio sam u policiji, ovo vozilo me je samo pokupilo

Kurir pre 6 sati
Jedan od pobednika “ Zvezda Granda” Nermin Handžić doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »
Naš pevač priveden u Turskoj: Zaustavili ga nasred ulice, a onda je nastao haos

Naš pevač priveden u Turskoj: Zaustavili ga nasred ulice, a onda je nastao haos

Telegraf pre 5 sati
Jedan od pobednika "Zvezda Granda", Nermin Handžić, doživeo je pre nekoliko dana neprijatnu situaciju u Turskoj. Iako Istanbul sa Violetom Miljković i Draganom Taškovićem Tašketom posećuje skoro jednom mesečno, do sada nije imao nikakvih problema u gradu… »

Vesti dana »