Povezane vesti

Naša pevačica pobegla iz bolnice nakon udesa. Zbog ove stvari bila spremna da rizikuje sve: "Lekari su sumnjali..."

Naša pevačica pobegla iz bolnice nakon udesa. Zbog ove stvari bila spremna da rizikuje sve: "Lekari su sumnjali..."

Alo pre 3 sata
Tea Bilanović otkrila detalje pakla kroz koji je prošla. Pevačica Tea Bilanović sinoć je nastupila u jednom prestoničkom lokalu, te se tada osvnula na udes koji je nedavno doživela. Tea je priznala da je ona kriva za saobraćajnu nezgodu, kao i da je… »
Pevačica pobegla iz Urgentnog nakon saobaćajke: "Ja sam kriva za udes", ovo su svi detalji: "Lekari su sumnjali na potres…

Pevačica pobegla iz Urgentnog nakon saobaćajke: "Ja sam kriva za udes", ovo su svi detalji: "Lekari su sumnjali na potres…

Blic pre 5 sati
Tea je odlučila da nastavi sa obavezama, iako je završila u bolnici. Ona se osvrnula na dramu oko pesme 'Pojas za spasavanje'. Pevačica Tea Bilanović progovorila je o udesu koji je nedavno doživela. Tea ističe da je ona kriva za saobraćajku, te otkriva… »
Pevačica pobegla iz urgentog centra nakon udesa! Učestvovala u lančanom sudaru, a sad isplivali šok detalji: Lekari su…

Pevačica pobegla iz urgentog centra nakon udesa! Učestvovala u lančanom sudaru, a sad isplivali šok detalji: Lekari su…

Kurir pre 5 sati
Mlada pevačica Tea Bilanović nastupila je sinoć u Beogradu, a pred sam početak pomenula je nedavne detalje drame posle udesa koji je doživela i otkrila da je pobegla iz Urgentnog centra, ali odgovorila Ani Nikolić zbog Raletove pesme. Tea je endavno… »
"Lekari su sumnjali...": Tea Bilanović pobegla iz Urgentnog posle udesa: "Jednom su me zaustavili i pitali..."

"Lekari su sumnjali...": Tea Bilanović pobegla iz Urgentnog posle udesa: "Jednom su me zaustavili i pitali..."

Telegraf pre 6 sati
Mlada pevačica Tea Bilanović nastupila je sinoć u Beogradu, a pred sam početak pomenula je nedavne detalje drame posle udesa koji je doživela i otkrila da je pobegla iz Urgentnog centra, ali odogovorila Ani Nikolić zbog Raletove pesme. - Svakog drugogo… »

Vesti dana »