Povezane vesti

"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, a onda prošla kroz horor: "Bila sam u depresiji"…

"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, a onda prošla kroz horor: "Bila sam u depresiji"…

Alo pre 4 sati
Otvorila dušu i progovorila o teškom periodu. Influenserka Nikolina Kovačević, rođena kao Njegoš, sve do svoje 19. godine živela je kao muškarac, a potom je započela proces promene pola, o čemu je otvoreno govorila u javnosti. Sada je iskreno pričala o… »
"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, otkrila kroz šta je prolazila: "Bila sam u…

"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, otkrila kroz šta je prolazila: "Bila sam u…

Blic pre 7 sati
Istakla je težinu suočavanja sa sobom i razumevanje bližnjih. Jednom prilikom progovorila je o dečku, koji nije znao da je rođena kao muško Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, i sve do 19. godine bila je muškarac, a potom je započela… »

Vesti dana »