Povezane vesti
"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, a onda prošla kroz horor: "Bila sam u depresiji"…
Alo pre 25 dana
Otvorila dušu i progovorila o teškom periodu. Influenserka Nikolina Kovačević, rođena kao Njegoš, sve do svoje 19. godine živela je kao muškarac, a potom je započela proces promene pola, o čemu je otvoreno govorila u javnosti. Sada je iskreno pričala o… »
"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela" Naša influenserka promenila pol, otkrila kroz šta je prolazila: "Bila sam u…
Blic pre 26 dana
Istakla je težinu suočavanja sa sobom i razumevanje bližnjih. Jednom prilikom progovorila je o dečku, koji nije znao da je rođena kao muško Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, i sve do 19. godine bila je muškarac, a potom je započela… »
Vesti dana »
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 46 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 6 satijoš 20 povezanih
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 54 minutajoš 28 povezanih