Povezane vesti
Međak: Srbija je na evropskom putu, ali nikad neće stići na odredište
Radio sto plus pre 26 dana
“Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi smo i dalje na evropskom putu, ali nikada nećemo stići na odredište jer kamion stoji – ne radi, gume su izduvane, motor se pokvario, a vozač je otišao negde”, rekao je… »
Vladimir Međak: „Srbija je na evropskom putu kao pokvaren kamion, nikada neće stići na odredište“
Serbian News Media pre 25 dana
Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak izjavio je da je Srbija na evropskom putu, ali da nikada neće stići na odredište, saopštio je danas taj pokret. „Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi… »
Međak: Srbija je na evropskom putu, ali nikad neće stići na odredište
Beta pre 25 dana
Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak izjavio je da je Srbija na evropskom putu, ali da nikada neće stići na odredište, saopštio je danas taj pokret. "Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi… »
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
"Bitka polova": Nik Kirjos pobedio Arinu Sabalenku u egzibicionom teniskom meču
Kurir pre 43 minutajoš 1 povezana
Lavina zatrpala dvoje ljudi Užas na italijanskim Alpima: Izdato hitno upozorenje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana