Povezane vesti
Vladimir Međak: „Srbija je na evropskom putu kao pokvaren kamion, nikada neće stići na odredište“
Serbian News Media pre 2 sata
Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak izjavio je da je Srbija na evropskom putu, ali da nikada neće stići na odredište, saopštio je danas taj pokret. „Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi… »
Međak: Srbija je na evropskom putu, ali nikad neće stići na odredište
Beta pre 3 sata
Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak izjavio je da je Srbija na evropskom putu, ali da nikada neće stići na odredište, saopštio je danas taj pokret. "Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi… »
Međak: Srbija je na evropskom putu, ali nikad neće stići na odredište
Radio sto plus pre 3 sata
Potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak izjavio je da je Srbija na evropskom putu, ali da nikada neće stići na odredište, saopštio je danas taj pokret. “Stojimo na evropskom putu kao kamion koji se pokvario i stoji na evropskom putu. Mi… »
Vesti dana »
(Video) Žestok sudar na Mostu na Adi: Uništeno vozilo prevrnuto nasred puta, delovi vozila i staklo rasuti svuda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Putin želi..." Trampovo prvo oglašavanje o sastanku u Moskvi i nimalo ne deluje optimistično: "Videćemo šta će biti"
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana
Zbog ovih tvrdnji je Mina Vrbaški kažnjena milionskom sumom Sankcionisana je u Eliti zbog iznošenja laži, ovo su detalji
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane
Nakon privođenja zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju tendera, Stefano Sanino napušta funkciju u Evropskoj komisiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane