Povezane vesti
"Ne zanima me da li ću da se ponizim" Filip otkrio da mu Anita služi samo za intimne odnose, njena reakcija sve šokirala
Kurir pre 2 sata
Rijaliti učesnica Anita Stanojlović ne odustaje od odnosa sa Filipom Đukićem, a sada je otvorila dušu o njihovom odnosu, i priznala da pristaje na sve. Anita se takođe dotakla prozivke od strane bivšeg dečka Anđela Rankovića. - Ne interesuje me šta… »
"Ne zanima me da li ću da se ponizim" Filip otkrio da mu Anita služi samo za intimne odnose, ona to prihvatila
Blic pre 3 sata
Ona se osvrnula na komentare bivšeg dečka Anđela Rankovića Filip Đukić progovorio je o njihovom odnosu Anita Stanojlović ne odustaje od odnosa sa Filipom Đukićem, a sada je otvorila dušu o njihovom odnosu, i priznala da pristaje na sve. Anita se takođe… »
Vesti dana »
(Video) Žestok sudar na Mostu na Adi: Uništeno vozilo prevrnuto nasred puta, delovi vozila i staklo rasuti svuda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Putin želi..." Trampovo prvo oglašavanje o sastanku u Moskvi i nimalo ne deluje optimistično: "Videćemo šta će biti"
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana
Zbog ovih tvrdnji je Mina Vrbaški kažnjena milionskom sumom Sankcionisana je u Eliti zbog iznošenja laži, ovo su detalji
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane
Sanino podneo ostavku Oglasio se nakon optužbi za korupciju: "Nije prikladno"
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane