Povezane vesti

Vozač autobusa odbio da vozi: Žalio se na neprijatan miris jednog od putnika: “Smrdite, ne mogu da vozim, smrdi mi“ (video)…

Vozač autobusa odbio da vozi: Žalio se na neprijatan miris jednog od putnika: “Smrdite, ne mogu da vozim, smrdi mi“ (video)…

Dnevnik 03.12.2025
Vozač autobusa je navodno odbio da vozi zbog putnika koji neprijatno miriše. Dramatična situacija dogodila se danas u jednom autobusu gradskog prevoza u Beogradu kada je, prema navodima sa društvenih mreža, vozač odbio da vozi autobus zbog putnika koji… »
Drama u gradskom prevozu u Beogradu: Vozač autobusa odbio da vozi zbog neprijatnog mirisa putnika (video)

Drama u gradskom prevozu u Beogradu: Vozač autobusa odbio da vozi zbog neprijatnog mirisa putnika (video)

Mondo 03.12.2025
Dramatična situacija dogodila se danas u jednom autobusu gradskog prevoza u Beogradu kada je, prema navodima sa društvenih mreža, vozač odbio da vozi autobus zbog putnika koji, navodno, neprijatno miriše. Snimak drame objavila je "Instagram" stranica… »
(Video) Drama u gradskom autobusu: Vozač obustavio vožnju zbog putnika: "Ne mogu da vozim, smrdi mi", ljudi besne: "Ovo je dno…

(Video) Drama u gradskom autobusu: Vozač obustavio vožnju zbog putnika: "Ne mogu da vozim, smrdi mi", ljudi besne: "Ovo je dno…

Blic 03.12.2025
Vozač je odbio da nastavi vožnju zbog putnika neprijatnog mirisa putnika Putnici su imali podeljena mišljenja, jedni su podržali vozača autobusa, drugi su "osuli paljbu" U jednom vozilu javnog gradskog prevoza u Beograda ovih dana odvila se prava drama… »

Vesti dana »