Povezane vesti

Vozač autobusa odbio da vozi: Žalio se na neprijatan miris jednog od putnika: “Smrdite, ne mogu da vozim, smrdi mi“ (video)…

Vozač autobusa odbio da vozi: Žalio se na neprijatan miris jednog od putnika: “Smrdite, ne mogu da vozim, smrdi mi“ (video)…

Dnevnik pre 2 sata
Vozač autobusa je navodno odbio da vozi zbog putnika koji neprijatno miriše. Dramatična situacija dogodila se danas u jednom autobusu gradskog prevoza u Beogradu kada je, prema navodima sa društvenih mreža, vozač odbio da vozi autobus zbog putnika koji… »
Drama u gradskom prevozu u Beogradu: Vozač autobusa odbio da vozi zbog neprijatnog mirisa putnika (video)

Drama u gradskom prevozu u Beogradu: Vozač autobusa odbio da vozi zbog neprijatnog mirisa putnika (video)

Mondo pre 4 sati
Dramatična situacija dogodila se danas u jednom autobusu gradskog prevoza u Beogradu kada je, prema navodima sa društvenih mreža, vozač odbio da vozi autobus zbog putnika koji, navodno, neprijatno miriše. Snimak drame objavila je "Instagram" stranica… »
(Video) Drama u gradskom autobusu: Vozač obustavio vožnju zbog putnika: "Ne mogu da vozim, smrdi mi", ljudi besne: "Ovo je dno…

(Video) Drama u gradskom autobusu: Vozač obustavio vožnju zbog putnika: "Ne mogu da vozim, smrdi mi", ljudi besne: "Ovo je dno…

Blic pre 11 sati
Vozač je odbio da nastavi vožnju zbog putnika neprijatnog mirisa putnika Putnici su imali podeljena mišljenja, jedni su podržali vozača autobusa, drugi su "osuli paljbu" U jednom vozilu javnog gradskog prevoza u Beograda ovih dana odvila se prava drama… »

Vesti dana »