Povezane vesti
"Još malo je ostalo do moje smrti" Emotivna ispovest Žike Jakšića: "Ako mi Bog da još 5 godina života..."
Alo 04.12.2025
Istakao je da će preostalo vreme potrošiti na pametan način. Žika Jakšić je nedavno otkrio da je jedna od značajnijih lekcija u njegovom životu bila kako pametno trošiti vreme. Kada je to shvatio, kako je nedavno otkrio, postao je gospodar svog vremena… »
"Još malo je ostalo do moje smrti": Bolna ispovest Žike Jakšića, ne želi da troši vreme uzalud
Mondo 04.12.2025
U junu ove godine, muzičar, voditelj i preduzetnik Žika Jakšić, hitno je hospitalizovan zbog moždanog udara. Iskreno je govorio o simptomima koje je osetio pre nego što je primljen u bolnicu i oporavku, a pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo… »
"Još malo je ostalo do moje smrti" Jeziva ispovest Žike Jakšića: Ako mi Bog podari još pet godina život biću prezahvalan…
Kurir 04.12.2025
Pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo Žika Jakšić otkrio je da je prošao sito i rešeto i da ostatak života želi da proživi punim plućima. Žika Jakšić je pre par meseci hitno je hospitalizovan. Zdravstveno stanje producenta tad je zabrinulo brojne… »
Vesti dana »
PICULA U BEOGRADU: PRVO SASTANCI SA OPOZICIJOM, PA „LEKCIJE“ SRBIJI – VLAST UZVRAĆA PITANJEM KOJE BOLI: ZAŠTO JE JASENOVAC PROBLEM?
Glas Zapadne Srbije pre 36 minutajoš 57 povezanih
Mediji: OFAK produžio licencu NIS-u do 20. februara, bez potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 46 minutajoš 24 povezane
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 9 satijoš 9 povezanih
OFAK produžio licencu za rad NIS-u do 20. februara; Đedović Handanović: Nismo izašli u susret svim zahtevima MOL-a
RTV pre 1 minutjoš 45 povezanih
Deo opozicije posle sastanka sa delegacijom EP: Problemi u pravosuđu i medijima, represija prema građanima
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih