Povezane vesti
"Još malo je ostalo do moje smrti" Emotivna ispovest Žike Jakšića: "Ako mi Bog da još 5 godina života..."
Alo 04.12.2025
Istakao je da će preostalo vreme potrošiti na pametan način. Žika Jakšić je nedavno otkrio da je jedna od značajnijih lekcija u njegovom životu bila kako pametno trošiti vreme. Kada je to shvatio, kako je nedavno otkrio, postao je gospodar svog vremena… »
"Još malo je ostalo do moje smrti": Bolna ispovest Žike Jakšića, ne želi da troši vreme uzalud
Mondo 04.12.2025
U junu ove godine, muzičar, voditelj i preduzetnik Žika Jakšić, hitno je hospitalizovan zbog moždanog udara. Iskreno je govorio o simptomima koje je osetio pre nego što je primljen u bolnicu i oporavku, a pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo… »
"Još malo je ostalo do moje smrti" Jeziva ispovest Žike Jakšića: Ako mi Bog podari još pet godina život biću prezahvalan…
Kurir 04.12.2025
Pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo Žika Jakšić otkrio je da je prošao sito i rešeto i da ostatak života želi da proživi punim plućima. Žika Jakšić je pre par meseci hitno je hospitalizovan. Zdravstveno stanje producenta tad je zabrinulo brojne… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
Južne vesti pre 6 minutajoš 23 povezane
Kratko osveženje, pa ponovo vrućine: RHMZ najavljuje šta nas čeka do kraja sedmice
NIN pre 11 minutajoš 20 povezanih
Loš dan protiv Turske je arhiviran, vreme je za napad na bronzu! Srbija je favorit protiv Poljske - evo kakav meč očekuju kladionice!
Kurir pre 16 minutajoš 24 povezane
Izbori koji mogu uzdrmati Berlin: AfD pred velikim uspehom, Merc pod sve većim pritiskom
NIN pre 26 minutajoš 15 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23)
Sandžak press pre 11 minutajoš 16 povezanih