Povezane vesti
"Još malo je ostalo do moje smrti" Emotivna ispovest Žike Jakšića: "Ako mi Bog da još 5 godina života..."
Alo pre 26 dana
Istakao je da će preostalo vreme potrošiti na pametan način. Žika Jakšić je nedavno otkrio da je jedna od značajnijih lekcija u njegovom životu bila kako pametno trošiti vreme. Kada je to shvatio, kako je nedavno otkrio, postao je gospodar svog vremena… »
"Još malo je ostalo do moje smrti": Bolna ispovest Žike Jakšića, ne želi da troši vreme uzalud
Mondo pre 27 dana
U junu ove godine, muzičar, voditelj i preduzetnik Žika Jakšić, hitno je hospitalizovan zbog moždanog udara. Iskreno je govorio o simptomima koje je osetio pre nego što je primljen u bolnicu i oporavku, a pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo… »
"Još malo je ostalo do moje smrti" Jeziva ispovest Žike Jakšića: Ako mi Bog podari još pet godina život biću prezahvalan…
Kurir pre 27 dana
Pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo Žika Jakšić otkrio je da je prošao sito i rešeto i da ostatak života želi da proživi punim plućima. Žika Jakšić je pre par meseci hitno je hospitalizovan. Zdravstveno stanje producenta tad je zabrinulo brojne… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 22 povezane
FOTO VIDEO Oni već slave: Nova godina stigla na Kiribate, pa Novi Zeland
Nova pre 18 minutajoš 16 povezanih
Botunjani ponovo blokirali kružni tok koji vodi ka Aerodromu Podgorica
B92 pre 53 minutajoš 16 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi u suprotnosti sa sporazumom Rusije i Srbije
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih