Povezane vesti
"Još malo je ostalo do moje smrti": Bolna ispovest Žike Jakšića, ne želi da troši vreme uzalud
Mondo pre 2 sata
U junu ove godine, muzičar, voditelj i preduzetnik Žika Jakšić, hitno je hospitalizovan zbog moždanog udara. Iskreno je govorio o simptomima koje je osetio pre nego što je primljen u bolnicu i oporavku, a pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo… »
"Još malo je ostalo do moje smrti" Jeziva ispovest Žike Jakšića: Ako mi Bog podari još pet godina život biću prezahvalan…
Kurir pre 3 sata
Pre nego što mu se zdravlje iznenada urušilo Žika Jakšić otkrio je da je prošao sito i rešeto i da ostatak života želi da proživi punim plućima. Žika Jakšić je pre par meseci hitno je hospitalizovan. Zdravstveno stanje producenta tad je zabrinulo brojne… »
Vesti dana »
Jokić i Mari vodili Denver do pobede nad Indijanom, Joviću samo šest minuta u Dalasu (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 52 povezane
Ministarka Đedović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija o snabdevanju tržišta i Akcionom planu
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja Vavedenje presvete Bogorodice, jedan od pet velikih Bogorodičinih praznika Vavedenje presvete Bogorodice
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 18 povezanih