Povezane vesti
"Srce mi je slomljeno": Oglasio se Vlade Divac zbog smrti slavnog košarkaša
Mondo pre 6 sati
Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac oglasio se nakon što je primio tragične vesti o smrti Eldena Kempbela sa kojim je igrao zajedno u Los Anđeles Lajkersima. Bivši centar preminuo je u 57. godini, a uzrok smrti nije saopšten. Igrao je za Lejkerse u… »
"Srce mi je slomljeno..." Vlade Divac se oglasio potresnom porukom nakon tragične vesti: Uvek ću ceniti uspomene sa tobom
Kurir pre 8 sati
Vest o smrti Eldena Kembela je šokirala ljubitelje NBA i košarke. Kembel je 15 godina igrao u NBA, a jedan od brojnih saigrača mu je bio i Divac. Njih dvojica su zajedno igrali u Los Anđeles Lejkersima. Slavni srpski košarkaš se povodom njegove smrti… »
Divac se slomio zbog smrti prijatelja, emotivnim rečima se oprostio od bivšeg saigrača
Nova pre 10 sati
Vlade Divac, legendarni košarkaš, oglasio se na društvenim mrežama povodom smrti nekadašnjeg saigrača Eldena Kembela, koji je nedavno preminuo u 57. godini. Kempbel je ostavio najdublji trag u dresu Lejkersa, čiji je član bio devet sezona — od 1990. do… »
Tuga u domu Vlade Divca! Legendarni košarkaš slomljen zbog gubitka drage osobe
Večernje novosti pre 10 sati
Legendarni košarkaš Vlade Divac objavio je na Instagramu emotivnu poruku zbog smrti drage osobe. Foto arhiva VN Kako se može videti na fotografijama, u pitanju je njegov nekadašnjeg saigrača Eldena Kembela. - Srce mi je slomljeno vešću o Eldenovoj smrti… »
Vlade Divac se oglasio povodom smrti bivšeg saigrača: "Srce mi je slomljeno"
Telegraf pre 11 sati
Nekadašnji srpski košarkaš Vlade Divac oglasio se na društvenim mrežama povodom smrti svog nekadašnjeg saigrača Eldena Kembela! Američki mediji su, podsetimo, dan ranije javili da je Kembel umro u 58. godini, a zajedno sa Divcem delio je svlačionicu u… »
Vesti dana »
Modi na ruskom pozdravio Putinovu posetu Indiji, u toku je neforamalni sastanak
Sputnik pre 59 minutajoš 33 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika, medju njima i jedan iz Čačka
Ozon press pre 7 satijoš 8 povezanih
Selaković posle saslušanja u TOK: Cilj nisam ja – cilj je Vučić
Euronews pre 9 minutajoš 24 povezane
Davidovac pred Barselonu: Oni su iskusna ekipa, ali mi smo u dobrom ritmu...
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih