Povezane vesti
„Ako mi ovo bude pevala na svadbi, bojim se da ću joj i muža dati“: Unuka Ane Bekute se obratila njenoj koleginici i sve…
Nova pre 1 sat
Unuka Ane Bekute mnoge je iznenadila objavom. Sonja Polić, unuka pevačice Ane Bekute, aktivna je na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli neke nepoznate detalje o sebi. Ona se sada snimala za TikTok dok je vozila kola, a u pozadini se čula nova… »
"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute: A sada se obratila bakinoj koleginici
Blic pre 3 sata
Ana Bekuta vrlo je ponosna na unuke Sonju i Branka Sonja je uz pesmu Nataše Bekvalac dodala šaljivu poruku o svojoj želji. Sonja Polić, unuka je pevačice Ane Bekute, a na društvenoj mreži TikTok, sada je objavila snimak u okviru kog je otkrila koja… »
"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute, mreže gore zbog njene objave
Telegraf pre 4 sati
Unuka pevačice Ane Bekute, Sonja Polić, aktivna je na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju, pogotovo na TikToku. Upravo tamo Sonja je objavila snimak i otkrila koju bi pevačicu volela da čuje na svojoj svadbi. Iako bi mnogi pomislili da će to… »
Vesti dana »
Automobil uleteo u prodavnicu u Lazarevcu. Strašan snimak sa sigurnosnih kamera: radnici za dlaku izbegli smrt
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Medvedev zapretio: Ako EU ukrade rusku imovinu, povratićemo je kroz stvarne reparacije
Večernje novosti pre 9 minutajoš 49 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Forbes pre 49 minutajoš 24 povezane
Bajatović: Stečaj NIS-a nije opcija, a nacionalizacija je loše rešenje! A evo šta kaže hoće li biti gasa
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?
Večernje novosti pre 1 satjoš 55 povezanih