Povezane vesti

„Ako mi ovo bude pevala na svadbi, bojim se da ću joj i muža dati“: Unuka Ane Bekute se obratila njenoj koleginici i sve…

„Ako mi ovo bude pevala na svadbi, bojim se da ću joj i muža dati“: Unuka Ane Bekute se obratila njenoj koleginici i sve…

Nova pre 25 dana
Unuka Ane Bekute mnoge je iznenadila objavom. Sonja Polić, unuka pevačice Ane Bekute, aktivna je na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli neke nepoznate detalje o sebi. Ona se sada snimala za TikTok dok je vozila kola, a u pozadini se čula nova… »
"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute: A sada se obratila bakinoj koleginici

"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute: A sada se obratila bakinoj koleginici

Blic pre 26 dana
Ana Bekuta vrlo je ponosna na unuke Sonju i Branka Sonja je uz pesmu Nataše Bekvalac dodala šaljivu poruku o svojoj želji. Sonja Polić, unuka je pevačice Ane Bekute, a na društvenoj mreži TikTok, sada je objavila snimak u okviru kog je otkrila koja… »
"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute, mreže gore zbog njene objave

"Ako mi bude pevala na svadbi, daću joj i muža" Ova lepotica je unuka Ane Bekute, mreže gore zbog njene objave

Telegraf pre 26 dana
Unuka pevačice Ane Bekute, Sonja Polić, aktivna je na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju, pogotovo na TikToku. Upravo tamo Sonja je objavila snimak i otkrila koju bi pevačicu volela da čuje na svojoj svadbi. Iako bi mnogi pomislili da će to… »

Vesti dana »