Povezane vesti

Evo gde Ceca peva za doček 2026. godine, prelepa priroda

Evo gde Ceca peva za doček 2026. godine, prelepa priroda

Hello pre 9 sati
Ceca Ražnatović u Novu godinu ući će radno. Publika sa nestrpljenjem iščekuje 31. decembar i provod, za koji kažu da će trajati do ranih jutarnjih sati. Nastup je dogovoren i Ceca će pevati u Srbiji, na jednoj od najtraženijih lokacija za odmor i… »
Ceca Ražnatović peva doček Nove godine 2026. na Zlatiboru: Evo kako se kreću cene, uz spektakl tradicionalna kuhinja

Ceca Ražnatović peva doček Nove godine 2026. na Zlatiboru: Evo kako se kreću cene, uz spektakl tradicionalna kuhinja

Blic pre 10 sati
Cena ulaznica varira u zavisnosti od pozicije stola Fanove očekuje spektakl Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, ima nastup za Novu godinu na Zlatiboru. Sa Cecom na Zlatiboru će njeni fanovi ući u 2026. godinu, a i njene kolege već su… »
Ovo je meni za najluđu noć s Cecom na Zlatiboru: Doček uz čvarke, kulen…

Ovo je meni za najluđu noć s Cecom na Zlatiboru: Doček uz čvarke, kulen…

Nova pre 11 sati
Svetlana Ceca Ražnatović će ove godine za doček 2026. pevati na Zlatiboru. Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s muzičkom zvezdom na ovoj planini, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje mesto za… »
Luks doček Nove 2026. uz Cecu, čvarke, kulen i kuvana jaja! Pogledajte meni za najluđu noć s Ražnatovićkom na Zlatiboru: A tek…

Luks doček Nove 2026. uz Cecu, čvarke, kulen i kuvana jaja! Pogledajte meni za najluđu noć s Ražnatovićkom na Zlatiboru: A tek…

Kurir pre 13 sati
Svetlana Ceca Ražnatović će ove godine za doček 2026. pevati na Zlatiboru. Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s muzičkom zvezdom na ovoj planini, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje mesto za… »

Vesti dana »