Povezane vesti

Najoriginalniji opis Željkovog odlaska: ''Znaš ono kada ćale ode u Irak...''

Najoriginalniji opis Željkovog odlaska: ''Znaš ono kada ćale ode u Irak...''

Sportske.net pre 21 dana
Partizan večeras igra meč 14. kola Evrolige protiv Bajerna u ''Beogradskoj areni'', ali je odlazak Željka Obradovića sa klupe crno-belih i dalje glavna košarkaška tema. Na tu temu se dosta govorilo i u popularnom podkastu '' Jao Mile'', gde je jedan od… »
„Željko je na večeri rekao ko jedini može da ga nasledi“

„Željko je na večeri rekao ko jedini može da ga nasledi“

Sport klub pre 21 dana
Branko Sinđelić bio je i ostao deo neponovljive generacije košarkaša Partizana, koja je 1992. u Istanbulu osvojila titulu prvaka Evrope. Kao junior, popularni „Sinđa“ bio je deo tima, ali nije igrao u evropskim utakmicama crno-belih te sezone. I sam se… »
"Kada su mi rekli, mislio sam da me sprdaju": Pozvao Željka na večeru da proslave titulu i čuo sve

"Kada su mi rekli, mislio sam da me sprdaju": Pozvao Željka na večeru da proslave titulu i čuo sve

Mondo pre 21 dana
Doskorašnji trener Partizana i legenda crno-belih Željko Obradović okupio je šampionski tim iz 1992. godine među kojima je bio Branko Sinđelić. Pored velikih imena poput Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Iva Nakića, Nikole Lončara, Željka… »
Poznato koga je za naslednika želeo Željko Obradović VIDEO

Poznato koga je za naslednika želeo Željko Obradović VIDEO

B92 pre 21 dana
Branko Sinđelić, nekadašnji košarkaš Partizana, otkrio je da je Željko Obradović za naslednika na klupi Partizana želeo Sašu Đorđevića. Obradović je nedavno napustio crno-bele usred sezone, ali još uvek nije poznato ko će ga zameniti na tom mestu. U… »
"Željkova želja je da on bude trener Partizana": Oglasio se nekadašnji košarkaš crno-belih

"Željkova želja je da on bude trener Partizana": Oglasio se nekadašnji košarkaš crno-belih

Telegraf pre 21 dana
Branko Sinđelić, nekadašnji junior Partizana u eri kada su crno-beli postali prvaci Evrope, gostovao je u podkastu "Jao Mile" i tom prilikom istakao jedno ime koje je Željko Obradović voleo da vidi umesto njega na klupi! Sinđelić je 1991. priključen… »
"Željkova želja je da ga on zameni u Partizanu": Bivši igrač crno-belih otkrio tajnu sa večere legendi

"Željkova želja je da ga on zameni u Partizanu": Bivši igrač crno-belih otkrio tajnu sa večere legendi

Mondo pre 21 dana
Nekadašnji košarkaš Partizana Branko Sinđelić otkrio je o čemu se razgovaralo na "tajnoj večeri" sa Željkom Obradovićem. Osim njega tu su bile i ostale legende crno-belih Zoran Stevanović, Nikola Lončar, Slaviša Koprivica, Mlađan Šilobad, Ivo Nakić… »
A posle haosa u Humskoj! Evo koga je Željko Obradović hteo za trenera Partizana

A posle haosa u Humskoj! Evo koga je Željko Obradović hteo za trenera Partizana

Večernje novosti pre 21 dana
Košarkaši Partizana koji su igrali 1992. godine i osvojili titulu šampiona Evrope okupili su se u ponedeljak uveče na druženju u Beogradi! Foto: Printskrin Osim Željka Obradovića su bili i Zoran Stevanović, Branko Sinđelić, Nikola Lončar, Slaviša… »
Poverljivo sa "tajne večere" Partizana: "Željkova želja je bila da Sale bude taj"

Poverljivo sa "tajne večere" Partizana: "Željkova želja je bila da Sale bude taj"

Sportske.net pre 21 dana
Najtrofejniji evroligaški trener Željko Obradović napustio je kormilo crno-bele nakon najveće rezultatske krize od njegovog povratka u voljeni klub na leto 2021. godine, a veče pre nego što je u emotivnom obraćanju rekao sve šta mu je duši sastao se sa… »

Vesti dana »