Povezane vesti

Najoriginalniji opis Željkovog odlaska: ''Znaš ono kada ćale ode u Irak...''

Najoriginalniji opis Željkovog odlaska: ''Znaš ono kada ćale ode u Irak...''

Sportske.net pre 41 minuta
Partizan večeras igra meč 14. kola Evrolige protiv Bajerna u ''Beogradskoj areni'', ali je odlazak Željka Obradovića sa klupe crno-belih i dalje glavna košarkaška tema. Na tu temu se dosta govorilo i u popularnom podkastu '' Jao Mile'', gde je jedan od… »
„Željko je na večeri rekao ko jedini može da ga nasledi“

„Željko je na večeri rekao ko jedini može da ga nasledi“

Sport klub pre 3 sata
Branko Sinđelić bio je i ostao deo neponovljive generacije košarkaša Partizana, koja je 1992. u Istanbulu osvojila titulu prvaka Evrope. Kao junior, popularni „Sinđa“ bio je deo tima, ali nije igrao u evropskim utakmicama crno-belih te sezone. I sam se… »
"Kada su mi rekli, mislio sam da me sprdaju": Pozvao Željka na večeru da proslave titulu i čuo sve

"Kada su mi rekli, mislio sam da me sprdaju": Pozvao Željka na večeru da proslave titulu i čuo sve

Mondo pre 4 sati
Doskorašnji trener Partizana i legenda crno-belih Željko Obradović okupio je šampionski tim iz 1992. godine među kojima je bio Branko Sinđelić. Pored velikih imena poput Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Iva Nakića, Nikole Lončara, Željka… »
Poznato koga je za naslednika želeo Željko Obradović VIDEO

Poznato koga je za naslednika želeo Željko Obradović VIDEO

B92 pre 6 sati
Branko Sinđelić, nekadašnji košarkaš Partizana, otkrio je da je Željko Obradović za naslednika na klupi Partizana želeo Sašu Đorđevića. Obradović je nedavno napustio crno-bele usred sezone, ali još uvek nije poznato ko će ga zameniti na tom mestu. U… »
"Željkova želja je da on bude trener Partizana": Oglasio se nekadašnji košarkaš crno-belih

"Željkova želja je da on bude trener Partizana": Oglasio se nekadašnji košarkaš crno-belih

Telegraf pre 7 sati
Branko Sinđelić, nekadašnji junior Partizana u eri kada su crno-beli postali prvaci Evrope, gostovao je u podkastu "Jao Mile" i tom prilikom istakao jedno ime koje je Željko Obradović voleo da vidi umesto njega na klupi! Sinđelić je 1991. priključen… »
"Željkova želja je da ga on zameni u Partizanu": Bivši igrač crno-belih otkrio tajnu sa večere legendi

"Željkova želja je da ga on zameni u Partizanu": Bivši igrač crno-belih otkrio tajnu sa večere legendi

Mondo pre 7 sati
Nekadašnji košarkaš Partizana Branko Sinđelić otkrio je o čemu se razgovaralo na "tajnoj večeri" sa Željkom Obradovićem. Osim njega tu su bile i ostale legende crno-belih Zoran Stevanović, Nikola Lončar, Slaviša Koprivica, Mlađan Šilobad, Ivo Nakić… »
A posle haosa u Humskoj! Evo koga je Željko Obradović hteo za trenera Partizana

A posle haosa u Humskoj! Evo koga je Željko Obradović hteo za trenera Partizana

Večernje novosti pre 8 sati
Košarkaši Partizana koji su igrali 1992. godine i osvojili titulu šampiona Evrope okupili su se u ponedeljak uveče na druženju u Beogradi! Foto: Printskrin Osim Željka Obradovića su bili i Zoran Stevanović, Branko Sinđelić, Nikola Lončar, Slaviša… »
Poverljivo sa "tajne večere" Partizana: "Željkova želja je bila da Sale bude taj"

Poverljivo sa "tajne večere" Partizana: "Željkova želja je bila da Sale bude taj"

Sportske.net pre 9 sati
Najtrofejniji evroligaški trener Željko Obradović napustio je kormilo crno-bele nakon najveće rezultatske krize od njegovog povratka u voljeni klub na leto 2021. godine, a veče pre nego što je u emotivnom obraćanju rekao sve šta mu je duši sastao se sa… »

Vesti dana »