Povezane vesti

Darko Lazić otkrio svoje poreklo! Na pitanje da li je Rom, pevač dao odgovor: Vidi, ja sam...

Darko Lazić otkrio svoje poreklo! Na pitanje da li je Rom, pevač dao odgovor: Vidi, ja sam...

Kurir pre 5 sati
Darko Lazić progovorio je o svom poreklu, o čemu do sada nije govorio. Pevač je gostujući u podkastu kod Bokija 13, osim što su se dotakli svih aktuelnih tema, Lazić je progovorio o svom poreklu. - Da, jesam Rom, pola - rekao je prvo Lazić. - Zbog toga… »
Darko Lazić otkrio svoje poreklo Pevač priznao da li ima romske krvi u sebi: "Pola sam Bosanac, pola..."

Darko Lazić otkrio svoje poreklo Pevač priznao da li ima romske krvi u sebi: "Pola sam Bosanac, pola..."

Alo pre 5 sati
Odgovorio na pitanje koje je mnoge zanimalo! Pevač Darko Lazić nedavno je gostovao u podkastu Bojana Jovanovskog, poznatog kao Boki 13. Darko se prilikom ovog gostovanja dotakao najintimnijih delova svog života, te otkrio istinu o svom poreklu… »
Boki 13 pitao Darka Lazića da li je Rom, on odmah odgovorio! Ovo je istina o njegovom poreklu: "Vidi, ja..."

Boki 13 pitao Darka Lazića da li je Rom, on odmah odgovorio! Ovo je istina o njegovom poreklu: "Vidi, ja..."

Telegraf pre 7 sati
Folker Darko Lazić nedavno je gostovao u podkastu kod makedonskog voditelja Bokija 13 te izneo manje poznate detalje iz života. Između ostalog oni su pričali o Darovom poreklu, te je pevač otkrio ono što malo ko zna o njemu. Naime, u toku razgovora, Boki… »
Darko Lazić progovorio o svom poreklu: Voditelj ga upitao da li je Rom, a evo kako je folker odgovorio

Darko Lazić progovorio o svom poreklu: Voditelj ga upitao da li je Rom, a evo kako je folker odgovorio

Blic pre 10 sati
Lazić je govorio o deljenju bakšiša na ravne časti. Napomenuo je da snimci na internetu daju pogrešnu sliku o njegovim finansijskim prihodima. Folker Darko Lazić progovorio je o svom poreklu. On je gostovao u podkastu Makedonca Bokija 13, koji ga je… »

Vesti dana »