Povezane vesti
Čovek kupio burek, zagrizao i ostao u šoku: Ono što je našao u njemu moglo je ozbiljno da ga povredi
Kurir 04.12.2025
Kupac jedne pekare u Podgorici ostao je u šoku nakon što je u bureku pronašao zihernadlu! Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija bureka iz kojeg jasno viri zihernadla. Jedan od pratioca popularne Instagram stranice tvrdi… »
"Ostavili umesto čačkalice, da imate posle da pročačkate zube": Kupio burek u pekari, pa se frapirao (foto)
Mondo 04.12.2025
Kupci jedne pekare u Podgorici ostali su u šoku nakon što su u bureku pronašli zihernadlu. Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija bureka iz kojeg jasno viri zihernadla. Jedan od pratioca popularne Instagram stranice tvrdi… »
Kupio burek u pekari, pa pretrnuo kad je uzeo zalogaj: Svašta su ljudi nalazili u hrani, ali ovo nikad
Telegraf 04.12.2025
Kupci jedne pekare u Podgorici ostali su u šoku nakon što su u bureku pronašli zihernadlu! Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija bureka iz kojeg jasno viri zihernadla. Jedan od pratioca popularne Instagram stranice tvrdi… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih