Povezane vesti
"Vidim sebe u venčanici": Edita prvi put o dečku koji je bio meta pokušaja ubistva
Mondo pre 22 dana
Edita Aradinović je na koncertu Emine Jahović prvi put javno predstavila svog novog dečka, Nenada Stevića, o kojem do sada nije govorila. Kako ističe, njenom partneru ne prija medijska pažnja, ali oboje su znali da će veza pre ili kasnije postati poznata… »
Papir Ne određuje sreću u ljubavi: Edita Aradinović o karijeri, privatnom životu, inspipraciji, istinskoj sreći (foto)
Večernje novosti pre 22 dana
EDITA Aradinović već godinama važi za jednu od najharizmatičnijih i najslušanijih pevačica na domaćoj sceni. Iza osmeha koji pleni i energije koja preplavi scenu, krije se žena koja dobro zna šta želi od života, iskrenu ljubav, mir i prostor da stvara… »
"Imam mnogo familije, pa da ne zaboravim nešto" Edita progovorila o izabraniku i udaji!
Alo pre 22 dana
Otkrila da li planira da uskoro stane na ludi kamen. Pevačica Edita Aradinović sinoć je nastupila u jednom poznatom prestoničkom lokalu i tom prilikom otkrila detalje svog ljubavnog života. - Ljubav jeste zaslužna za to što sijam, a što se tiče udaje, ja… »
(Video) "Neću svadbu, to mi je stresno" Edita tvrdi da joj papir nije garancija za srećan brak: Progovorila o dečku koji je…
Blic pre 22 dana
Smatra da papir nije ključan za brak, već ljubav i harmonija sa partnerom Njen partner je povučen, ali su zajedno odlučili da se konačno pojave u javnosti Pevačica Edita Aradinović kaže da bi joj bilo previše stresno da napravi veliku svadbu jer ima puno… »
Neće svadbu ali hoće brak! Edita progovorila o detaljima odnosa sa novim dečkom
Kurir pre 22 dana
Edita Aradinović kaže, da je pronašla čoveka svog života. Sada je za domaće medije progovorila o udaji pa je izjavila da bi joj svadba bio stresan trenutak. - Ljubav jeste zaslužna za to što sijam, a što se tiče udaje, ja sam malo delulu, jedan dan… »
Vesti dana »
Ko je bio Denis Kapustin, koga je ubila Putinova vojska? "Osvetićemo te, Denise"
Telegraf pre 2 minutajoš 26 povezanih
VREME DANAS: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Nedeljnik pre 52 minutajoš 18 povezanih
Vučić danas na Banjici, polaže kamen temeljac za izgradnju novog objekta Ministarstva odbrane i Generalštaba
Blic pre 2 minutajoš 8 povezanih