Povezane vesti
Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandara (foto)
Blic pre 4 sati
Miloš Vučević, savetnik predsednika Srbije i predsednik Srpske napredne stranke, prisustvovao je obeležavanju slave manastira Hilandara Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. - Hilandar, sveto mesto našeg naroda na Svetoj Gori, vekovima je čuvar… »
Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandar: "Neka Bogorodica zaštiti naš narod i Srbiju!"
Telegraf pre 4 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević prisustvovao je danas obeležavanju slave manastira Hilandara, Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. - Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira Hilandara -… »
Vučević na Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Bogorodice
Euronews pre 5 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević prisustvovao je danas u Hilandaru obeležavanju slave tog manastira - Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. "Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira Hilandara -… »
Vučević u Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Presvete Bogorodice
RTV pre 5 sati
KAREJA - Predsednik SNS-a i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević prisustvovao je danas u Hilandaru obeležavanju slave tog manastira - Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. "Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira… »
Vesti dana »
NBS: Raspolažemo svim potrebnim instrumentima za stabilnost domaćeg finansijskog sistema
Ekapija pre 2 satajoš 31 povezana
Putin u Nju Delhiju: Energetska saradnja Rusije i Indije jača uprkos pritiscima
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
BIRN: BIA koristila špijunski softver za prisluškivanje poljoprivrednika
Vreme pre 5 satijoš 8 povezanih
Davidovac se rado seća Barselone: "Nadam se da će tako biti i ove godine"
Večernje novosti pre 42 minutajoš 32 povezane