Povezane vesti

Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandara (foto)

Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandara (foto)

Blic pre 4 sati
Miloš Vučević, savetnik predsednika Srbije i predsednik Srpske napredne stranke, prisustvovao je obeležavanju slave manastira Hilandara Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. - Hilandar, sveto mesto našeg naroda na Svetoj Gori, vekovima je čuvar… »
Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandar: "Neka Bogorodica zaštiti naš narod i Srbiju!"

Vučević prisustvovao obeležavanju slave manastira Hilandar: "Neka Bogorodica zaštiti naš narod i Srbiju!"

Telegraf pre 4 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević prisustvovao je danas obeležavanju slave manastira Hilandara, Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. - Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira Hilandara -… »
Vučević na Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Bogorodice

Vučević na Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Bogorodice

Euronews pre 5 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević prisustvovao je danas u Hilandaru obeležavanju slave tog manastira - Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. "Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira Hilandara -… »
Vučević u Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Presvete Bogorodice

Vučević u Hilandaru na obeležavanju manastirske slave - Vavedenja Presvete Bogorodice

RTV pre 5 sati
KAREJA - Predsednik SNS-a i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević prisustvovao je danas u Hilandaru obeležavanju slave tog manastira - Vavedenja Presvete Vladičice Bogorodice. "Danas sam imao čast da prisustvujem obeležavanju slave manastira… »

Vesti dana »