Povezane vesti
"Moja reakcija je bila očigledna" Tea Tairović se zgrozila na koleginu izjavu, otkrila šta stvarno misli o njegovom šokantnom…
Alo pre 1 sat
Petar Mitić nedavno je izazvao lavinu komentara zbog svoje izjave. Pevač Petar Mitić i pevačica Ivana Pavković uzeli su se 2016. godine, a njih dvoje imaju trojicu sinova. Petar i Ivana nedavno su gostovali u "Amidži šou", te su u sklopu jedne igrice… »
Oglasila se Tea Tairović nakon viralne reakcije na izjavu Petra Mitića: „Imao je najbolju nameru“
Nova pre 4 sati
Pevači i nekadašnji takmičari "Zvezda Granda" Petar Mitić i Ivana Pavković nedavno su zajedno gostovali u emisiji Ami G Show, a jedna njegova izjava privukla je ogroman broj negativnih komentara na mrežama. Sa druge strane, reakcija Tee Tairović na ono… »
Oglasila se Tea Tairović nakon viralne reakcije na izjavu Petra Mitića: "Bilo je nezgodno, imao je najbolju nameru"
Blic pre 5 sati
Njegova nespretna izjava izazvala je šok Pevačica Tea Tairović: "Voditelj je postavio nezgodno pitanje" Pevač Petar Mitić u braku je sa koleginicom Ivanom Pavković od 2016. godine, a njih dvoje imaju trojicu sinova. U emisiji "Amidži šou" nastao je muk… »
"Više voli ona mene, nego ja nju": Širi se reakcija Tee Tairović na izjavu kolege u emisiji, sad se oglasila"
Mondo pre 5 sati
Folk pevači i poznati estradni par, pevač Petar Mitić i njegova supruga, pevačica Ivana Pavković, bili su gosti kod Ognjena Amidžića u emisiji. Poznato je da par uživa već godinam u skladnom braku, imaju troje dece i neguju porodične vrednosti, ali sada… »
Reakcija Tee Tairović na pitanje o prevari i skandalozan odgovor pevača – potpuni je hit: Svaka žena će se prepoznati (VIDEO)…
Nova pre 8 sati
Pevači i nekadašnji takmičari "Zvezda Granda" Petar Mitić i Ivana Pavković nedavno su zajedno gostovali u emisiji Ami G Show, a jedna njegova izjava privukla je ogroman broj negativnih komentara na mrežama. Sa druge strane, reakcija Tee Tairović na ono… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
BIRN: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih
Obradović o Bolomboju: „Najavljivano je kroz medije kad i gde se vraća, ali nije to samo povratak na teren“
Danas pre 46 minutajoš 36 povezanih