Povezane vesti
Rasprava o Generalštabu u Skupštini grada: Bakarec tvrdi da zgrade arhitekte Dobrovića više ne postoje, već "samo ruševine"…
N1 Info 04.12.2025
Odbornik iz grupe "Mi, snaga naroda" Marko Živanović poručio je danas da Generalštab mora da bude sačuvan i obnovljen, dok je odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Bakarec rekao da zgrade arhitekte Nikole Dobrovića više ne postoje, već "samo… »
Rasprava o Generalštabu u Skupštini grada: Bakarec tvrdi da zgrade arhitekte Dobrovića više ne postoje, već „samo ruševine“…
Nova 04.12.2025
Odbornik iz grupe "Mi, snaga naroda" Marko Živanović poručio je danas da Generalštab mora da bude sačuvan i obnovljen, dok je odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Bakarec rekao da zgrade arhitekte Nikole Dobrovića više ne postoje, već "samo… »
Vesti dana »
Pobedu posvećujem budućem kapitenu Zvezde! Lalatović u svom stilu: Duša me boli...
Dnevnik pre 34 minutajoš 27 povezanih
Veliki požar u Černobiljskoj zoni: Vatra zahvatila 1.200 hektara šume
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Putin se oglasio večeras! Uskoro kraj rata u Ukrajini? Ruski lider kaže da na Zapadu ima pametnih ljudi!
Kurir pre 4 minutajoš 84 povezane
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana