Povezane vesti
„Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?” Aca i Relja u kandžama siromaštva sakupljaju orahe da bi preživeli…
Jugmedia pre 5 sati
Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan drugar nije pozvao na rođendan, a onda je video da su slavili u piceriji. Pitao me je: „Tata, ja sam njega zvao, što on mene nije?” Bude krivo to detetu, ali šta da mu kažem? Nismo ni mi zvali uvek – prošle… »
"Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?": Tužna priča Ace i Relje koji žive u kandžama siromaštva
Mondo pre 6 sati
"Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan drugar nije pozvao na rođendan, a onda je video da su slavili u piceriji. Pitao me je: „Tata, ja sam njega zvao, što on mene nije?” Bude krivo to detetu, ali šta da mu kažem? Nismo ni mi zvali uvek - prošle… »
Aca (9) i Relja (5) u kandžama siromaštva
Ozon press pre 6 sati
– Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan drugar nije pozvao na rođendan, a onda je video da su slavili u piceriji. Pitao me je: „Tata, ja sam njega zvao, što on mene nije?” Bude krivo to detetu, ali šta da mu kažem? Nismo ni mi zvali uvek – prošle… »
Vesti dana »
Uskoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom: Oglasio se Vučić o snabdevanju gasom
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane
Selaković izneo odbranu u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, na teret mu se stavljaju dva krivična dela
RTV pre 41 minutajoš 39 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 32 povezane
Partizanovci spremili podršku za ŽOC-a; Aplauzi i za Majka FOTO/VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 46 povezanih