Povezane vesti

Najavio nove otkaze, evo ko je ugrožen! Željko Mitrović raspustio ceo tim, a sada prelazi na njih: "Sravniću sa zemljom"

Najavio nove otkaze, evo ko je ugrožen! Željko Mitrović raspustio ceo tim, a sada prelazi na njih: "Sravniću sa zemljom"

Alo pre 24 minuta
Kako je istakao, njegovi ključni ljudi se nisu opametili i pored upozorenja, te sledi nova tura promena ključnih ljudi. Nakon što je zatvorio Teatar Odeon i dao otkaze svima koji su u njemu radili, Željko Mitrović se ponovo oglasio i najavio nova… »
„Zakleo sam se da ću ispraviti nepravdu“ Mitrović najavio nove otkaze na Pinku: Posle Odeona, novi rezovi

„Zakleo sam se da ću ispraviti nepravdu“ Mitrović najavio nove otkaze na Pinku: Posle Odeona, novi rezovi

Dnevnik pre 1 sat
Nakon što je zatvorio Teatar Odeon i podelio otkaze, Željko Mitrović se ponovo oglasio i najavio nova otpuštanja u Pink media group. Naime, Željko Mitrović tvrdi da se njegovi ključni ljudi nisu opametili i pored upozorenja, te sledi, nova tura promena… »
Željko Mitrović najavio novi krug otkaza: "Nisu se prizvali pameti, objavljujem prve izmene u mojim kompanijama"

Željko Mitrović najavio novi krug otkaza: "Nisu se prizvali pameti, objavljujem prve izmene u mojim kompanijama"

Kurir pre 1 sat
Nakon što je pre nekoliko dana Željko Mitrović podelio otkaze svojim radnicima, danas se oglasio i otkrio da se ovaj proces nastavlja. I ako smo mislili da radnici vlasnika ružičaste televizije, mogu da predahnu, Željko je danas izjavio da stiže novi… »
Željko Mitrović najavio nove otkaze: Oglasio se i otkrio da sutra slede nove izmene u menadžmentu Pinka: "Nisu se dozvali…

Željko Mitrović najavio nove otkaze: Oglasio se i otkrio da sutra slede nove izmene u menadžmentu Pinka: "Nisu se dozvali…

Blic pre 2 sata
Željko Mitrović zatvorio Teatar Odeon i najavio nova otpuštanja. Planira izmene u menadžmentu svojih kompanija zbog nezadovoljstva. Nakon što je zatvorio Teatar Odeon i podelio otkaze, Željko Mitrović se ponovo oglasio i najavio nova otpuštanja u Pink… »
Nastavljaju se masovna otpuštanja na Pinku: Evo ko je sada na udaru, novo oglašavanje Mitrovića

Nastavljaju se masovna otpuštanja na Pinku: Evo ko je sada na udaru, novo oglašavanje Mitrovića

Mondo pre 2 sata
Nakon što je zatvorio Teatar Odeon i podelio prve otkaze, Željko Mitrović ponovo se oglasio i najavio novu rundu kadrovskih promena u Pink Media Group. Kako navodi Mitrović, deo njegovog najbližeg tima nije se "opametio" uprkos jasnim upozorenjima, zbog… »
Trese se Pink! Željko Mitrović za sutra najavio niz novih otkaza: "Nisu se dozvali pameti"

Trese se Pink! Željko Mitrović za sutra najavio niz novih otkaza: "Nisu se dozvali pameti"

Telegraf pre 2 sata
Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, u poslednje vreme je glavna tema medija. Podelio je mnoge otkaze, raspustio ceo Tetar Odeon, a sada je najavio nove otkaze! U objavi na društvenoj mreži Instagram naveo je da je poslao "opomenu"… »
Željko Mitrović dao brojne otkaze na Pinku, pa novom objavom zapalio mreže: "Da je moj deda Milisav znao..."

Željko Mitrović dao brojne otkaze na Pinku, pa novom objavom zapalio mreže: "Da je moj deda Milisav znao..."

Telegraf pre 6 sati
Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, u poslednje vreme je glavna tema medija. Gotovo svaka njegova objava izazove pažnju, a ono o čemu su ljudi najviše pričali jeste njegova odluka da podeli brojne otkaze i raspusti ceo Teatar Odeon… »

Vesti dana »