Povezane vesti
„Koračam uspravne kičme i to mi je najbitnije“: Nenad je bio 11. na listi Ujedinjenih za Mionicu. Sad mu se „pakuje“ otkaz…
Nova 04.12.2025
Režim, po svojoj već ustaljenoj strategiji, pokušava da ugasi svaki znak otpora i ućutka svakog ko im se nađe na putu. Ovoga puta je to Nenad Rakić, aktivista koji je bio 11. na listi “Ujedinjeni za Mionicu” na nedavnim lokalnim izborima u ovoj opštini… »
Nenad Rakić o udaljenju s posla: To je osveta lokalnih vlasti zbog uspeha izborne liste Ujedinjeni za Mionicu
Danas 04.12.2025
„Tri dana nakon izbora u Mionici na kojima je lista Ujedinjeni za Mionicu ostvarila odličan rezultat, uručeno mi je rešenje o udaljenju s posla, do okončanja disciplinskog postupka. To je osveta lokalnih vlasti zbog toga što sam podržao i našao se na… »
Vesti dana »
IMT sa igračem više slavio protiv Partizana, prva pobeda Radničkog
Radio sto plus pre 5 satijoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Arakči: Pregovori Irana i Omana o Ormuzu u završnoj fazi; OPEK+ povećava proizvodne kvote
RTV pre 4 satijoš 56 povezanih
Mladi košarkaši Srbije deveti na evropskom prvenstvu: Na kraju "orlići" savladali Litvaniu posle preokreta
Dnevnik pre 5 satijoš 29 povezanih
Srbija pod pritiskom suše: Nizak vodostaj reka ugrožava vodu i struju, građanima upućen apel za štednju
Telegraf pre 7 satijoš 53 povezane