Povezane vesti
„Koračam uspravne kičme i to mi je najbitnije“: Nenad je bio 11. na listi Ujedinjenih za Mionicu. Sad mu se „pakuje“ otkaz…
Nova 04.12.2025
Režim, po svojoj već ustaljenoj strategiji, pokušava da ugasi svaki znak otpora i ućutka svakog ko im se nađe na putu. Ovoga puta je to Nenad Rakić, aktivista koji je bio 11. na listi “Ujedinjeni za Mionicu” na nedavnim lokalnim izborima u ovoj opštini… »
Nenad Rakić o udaljenju s posla: To je osveta lokalnih vlasti zbog uspeha izborne liste Ujedinjeni za Mionicu
Danas 04.12.2025
„Tri dana nakon izbora u Mionici na kojima je lista Ujedinjeni za Mionicu ostvarila odličan rezultat, uručeno mi je rešenje o udaljenju s posla, do okončanja disciplinskog postupka. To je osveta lokalnih vlasti zbog toga što sam podržao i našao se na… »
Vesti dana »
Dodik: EU sa Kajom Kalas može samo da se sužava, ne da se širi
Euronews pre 15 minutajoš 29 povezanih
EU oštro odgovorila na ruski predlog: "Jasno je zašto Putin želi Šredera za posrednika o Ukrajini - da bi sedeo sa obe strane stola"
Nova pre 2 satajoš 64 povezane
AMSS upozorava vozače: Vozite oprezno i na većem odstojanju zbog mokrih i klizavih kolovoza
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 52 povezane
Ekološki ustanak o izbornim zakonima: Ključne preporuke ODIHR ostale su netaknute
Danas pre 7 satijoš 35 povezanih