Povezane vesti
Učenika šestog razreda šrafcigerom napao vršnjak ispred škole u Beogradu, majka tvrdi da škola nije reagovala adekvatno
N1 Info pre 25 dana
Danijela F, majka učenika šestog razreda OŠ „Vojvoda Mišić“ u Beogradu, obratila se redakciji portala Nova.rs povodom brutalnog napada na njenog sina, koji se dogodio 1. decembra u neposrednoj blizini škole, kada ga je vršnjak napao šrafcigerom nakon… »
„Rekao mi je: ‘Mama, ja sam uboden'“: Učenika šestog razreda šrafcigerom napao vršnjak ispred škole u Beogradu, majka tvrdi da…
Nova pre 25 dana
Danijela F, majka učenika šestog razreda OŠ „Vojvoda Mišić“ u Beogradu, obratila se redakciji portala Nova.rs povodom brutalnog napada na njenog sina, koji se dogodio 1. decembra u neposrednoj blizini škole, kada ga je vršnjak napao šrafcigerom nakon… »
Učenika šestog razreda šrafcigerom napao vršnjak ispred škole u Beogradu, majka tvrdi da škola nije reagovala adekvatno
Danas pre 25 dana
Vesti dana »
Pregled neradnih dana: Da li se u Srbiji više radi ili pametno odmara?
Ist media pre 1 satjoš 44 povezane
Prosuli mleko ispred Gradske uprave u Kraljevu: Protest mlekara nezadovoljnih otkupnom cenom
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Pregled ekonomske aktivnosti Srbije 2025: Rast od 2% u odnosu na lane, jačaju industrija i ugostiteljstvo
Blic pre 55 minutajoš 18 povezanih