Povezane vesti
"Ogadilo mi se,prezirem kukavičluk i jadniluk": Marić o kritikama koje studenti dobijaju od "navodnih protivnika vlasti"
NIN 04.12.2025
Glumac Milan Marić i Stevan Filipović, režiser i profesor na FDU, ušli su u okršaj na društvenim mrežama nakon teksta u kojem je Filipović, između ostalog, kritikovao studente u blokadi zbog učestalog ograđivanja od opozicije, tzv. "anketne komisije"… »
"Ogadilo mi se ono što sam video" Glumac Milan Marić o napadima na studente od "navodnih protivnika vlasti": "Ovo je bedno…
Blic 04.12.2025
Mariću je sumnjivo masovno i tipsko deljenje Filipovićevog teksta i jednog njegovog citata u kojem režiser praktično kritikuje plenume "većine beogradskih fakulteta" Filipović je optužio Marića da ga je "bilo briga za mafijašku diktaturu dok je bukvalno… »
Vesti dana »
(BLOG) Blokada Filozofskog u Novom Sadu, policija primenila silu u zgradi - ispred jake snage policije
N1 Info pre 27 minutajoš 62 povezane
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 18 minutajoš 10 povezanih
Diplomatski trougao u Davosu: Tramp, Zelenski i Putin u fokusu mirovnog plana
B92 pre 8 minutajoš 47 povezanih
Rubio govorio i o NIS-u, nadam se dobrim vestima! Vučić iz Davosa: Pokazaćemo leteće taksije 2027.
Blic pre 28 minutajoš 24 povezane
Vučić: Srdačan i kratak susret u Davosu sa Markom Rubiom
Radio sto plus pre 3 minutajoš 25 povezanih