Povezane vesti
"Ogadilo mi se,prezirem kukavičluk i jadniluk": Marić o kritikama koje studenti dobijaju od "navodnih protivnika vlasti"
NIN pre 5 sati
Glumac Milan Marić i Stevan Filipović, režiser i profesor na FDU, ušli su u okršaj na društvenim mrežama nakon teksta u kojem je Filipović, između ostalog, kritikovao studente u blokadi zbog učestalog ograđivanja od opozicije, tzv. "anketne komisije"… »
"Ogadilo mi se ono što sam video" Glumac Milan Marić o napadima na studente od "navodnih protivnika vlasti": "Ovo je bedno…
Blic pre 7 sati
Mariću je sumnjivo masovno i tipsko deljenje Filipovićevog teksta i jednog njegovog citata u kojem režiser praktično kritikuje plenume "većine beogradskih fakulteta" Filipović je optužio Marića da ga je "bilo briga za mafijašku diktaturu dok je bukvalno… »
Vesti dana »
Uskoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom: Oglasio se Vučić o snabdevanju gasom
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane
Selaković napao TOK nakon saslušanja: „To je udružena kriminalna banda koja ruši vlast, pravi cilj im je Vučić“
Nedeljnik pre 16 minutajoš 39 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 32 povezane
LIVE STREAM: Ocokoljić precrtao dvojicu, Sport klub ispred Arene
Sport klub pre 16 minutajoš 46 povezanih