Povezane vesti

Evo na šta je planirano da se gradske pare potroše u Leskovcu u narednoj godini – UKUPNO 7,56 milijardi dinara

Evo na šta je planirano da se gradske pare potroše u Leskovcu u narednoj godini – UKUPNO 7,56 milijardi dinara

Rešetka pre 24 minuta
Predlog Odluke o budžetu Grada Leskovca za 2026. godinu, usvojen na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, projektovan je u iznosu od 7 milijardi 558 miliona 116 hiljada dinara. Kako tvrde iz lokalne samouprave, budžet je kreiran tako da obezbedi redovno… »
Cvetanovic: Sve što je urađeno, urađeno je u vreme mog i mandata mojih saradnika

Cvetanovic: Sve što je urađeno, urađeno je u vreme mog i mandata mojih saradnika

Stav.life pre 1 sat
Nakon što je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Leskovca usvojen budžet za 2026. godinu od 7,5 milijardi dinara gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da je budžet takav da će moći da se pokriju sve svere društvenog života, te da sve što je… »
Cvetanović tvrdi da sve što je urađeno u Leskovcu, urađeno je za vreme njegovog mandata

Cvetanović tvrdi da sve što je urađeno u Leskovcu, urađeno je za vreme njegovog mandata

Rešetka pre 59 minuta
Sve što je urađeno u Leskovcu je urađeno u vreme mog mandata i mojih saradnika i sa takvom politikom će se nastaviti, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a prenosi Stav. Cvetanović je komentarišući budžet rekao da se sve obaveze… »
Vlast smanjuje pokrajinski budžet: Za 10 milijardi manji u odnosu na 2025.

Vlast smanjuje pokrajinski budžet: Za 10 milijardi manji u odnosu na 2025.

Radio 021 pre 1 sat
Planirani pokrajinski budžet za 2026. godinu biće za više od 10,3 milijardi dinara manji u odnosu na budžet početkom tekuće godine. Kako se može videti u nacrtu budžeta AP Vojvodine za 2026. godinu, koju je objavio Pokrajinski sekretarijat za finansije… »

Vesti dana »