Povezane vesti

"Rastužio me gubitak vrednosti koje smo imali u Jugoslaviji": Dado Topić u Beogradu o 60 godina muzičke karijere

"Rastužio me gubitak vrednosti koje smo imali u Jugoslaviji": Dado Topić u Beogradu o 60 godina muzičke karijere

Blic pre 1 sat
Dado Topić proslavlja 60 godina muzičke karijere koncertom "Dado Topić i prijatelji" Radi na autobiografiji koja pokriva njegov profesionalni život, dok planira buduće muzičke saradnje. Šezdeset godina na sceni nije samo jubilej, to je čitava istorija… »
Rokenrol je moja istina: Dado Topić o predstojećem jubilarnom koncertu, šest decenija na sceni, kruni karijere (foto)

Rokenrol je moja istina: Dado Topić o predstojećem jubilarnom koncertu, šest decenija na sceni, kruni karijere (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
UOČI jubilarnog koncerta "Za koji život treba da se rodim" zakazanog za 19. februar 2026. u MTS dvorani, rok legenda Dado Topić u razgovoru za „Večernje novosti“ otkriva kako izgleda šest decenija muzike, bine, emocija, legendarnih bendova, filmskih… »
Putovanje kroz zvuk, vreme i emocije: Dado Topić sa prijateljima pevaće i sviraće iz srca (foto)

Putovanje kroz zvuk, vreme i emocije: Dado Topić sa prijateljima pevaće i sviraće iz srca (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
ROK titan Dado Topić, slavi šest decenija karijere koncertom sa prijateljima "Za koji život treba da se rodim", koji će biti održan 19. februara 2026. godine u MTS dvorani. Foto: ATA Images Kako važi za one muzičare koji su posebnom emocijom vezani za… »
Dado Topić najavio koncert u Beogradu: „Biće to proslava slobode, rokenrola i lepeza svega što smo radili do sada“

Dado Topić najavio koncert u Beogradu: „Biće to proslava slobode, rokenrola i lepeza svega što smo radili do sada“

Nova pre 2 sata
Naš neponovljivi, bezvremenski, i kako vole da ga zovu u javnosti "rok titan"- Dado Topić, slavi šest decenija karijere koncertom sa prijateljima "Za koji život treba da se rodim", koji će biti održan 19. februara 2026. godine u Beogradu, što je danas i… »
Dado Topić u Beogradu najavio koncert sa prijateljima za 19. februar u mts dvorani

Dado Topić u Beogradu najavio koncert sa prijateljima za 19. februar u mts dvorani

Telegraf pre 3 sata
Neponovljivi, bezvremenski, i kako vole da ga zovu u javnosti "rok titan"- Dado Topić, slavi šest decenija karijere koncertom sa prijateljima "Za koji život treba da se rodim", koji će biti održan 19. februara 2026. godine u mts Dvorani, što je danas i… »

Vesti dana »