Povezane vesti

"Primam terapiju na klinici, a pijem i tablete": Boki 13 otkrio kako se leči nakon četiri operacije

"Primam terapiju na klinici, a pijem i tablete": Boki 13 otkrio kako se leči nakon četiri operacije

Mondo pre 1 sat
Makedonski šoumen, Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13 vodio je buran život, oprobao se u rijalitiju, bio iza rešetaka, a sa da je progovorio o svojoj karijeri. Pogledajte fotografije Bokija 13: "Kod mene se usponi i padovi dešavaju često, ali sada je… »
"Borim se da budem zdrav, na terapiji sam" Boki 13 posle četiri operacije mora ovako da se leči: Evo šta se dešava i sa…

"Borim se da budem zdrav, na terapiji sam" Boki 13 posle četiri operacije mora ovako da se leči: Evo šta se dešava i sa…

Blic pre 1 sat
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nije imao problem da govori o problemu sa kojim se duže vreme nosi Ističe da mu popularnost prija i voli što radi na svom podkastu Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, progovorio je o… »
Iskrena ispovest Bokija 13: Vodim tešku borbu za zdravlje, primam terapiju, ali sam naučio da budem srećan

Iskrena ispovest Bokija 13: Vodim tešku borbu za zdravlje, primam terapiju, ali sam naučio da budem srećan

Telegraf pre 2 sata
Makedonski šoumen, Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, dao je veliki intervju za Telegraf. Pevač koji je vodio buran život, oprobao se u rijalitiju, bio iza rešetaka, sada živi na slobodi, a pred našim kamerama sumirao je ovu 2025. godinu i otkrio šta… »

Vesti dana »