Povezane vesti
"Vodim tešku borbu sa zdravljem" Potresna ispovest Bokija 13, evo kroz kakav pakao prolazi: "Primam terapiju"
Alo pre 25 dana
Jovanovski iskreno o zdravstvenom stanju. Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, otvorio je dušu i otkrio detalje iz svog života. Pevač koji je vodio buran život, učestvovao u rijalitijima, bio iza rešetaka, a sada živi na slobodi… »
"Primam terapiju na klinici, a pijem i tablete": Boki 13 otkrio kako se leči nakon četiri operacije
Mondo pre 25 dana
Makedonski šoumen, Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13 vodio je buran život, oprobao se u rijalitiju, bio iza rešetaka, a sa da je progovorio o svojoj karijeri. Pogledajte fotografije Bokija 13: "Kod mene se usponi i padovi dešavaju često, ali sada je… »
"Borim se da budem zdrav, na terapiji sam" Boki 13 posle četiri operacije mora ovako da se leči: Evo šta se dešava i sa…
Blic pre 25 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nije imao problem da govori o problemu sa kojim se duže vreme nosi Ističe da mu popularnost prija i voli što radi na svom podkastu Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, progovorio je o… »
Iskrena ispovest Bokija 13: Vodim tešku borbu za zdravlje, primam terapiju, ali sam naučio da budem srećan
Telegraf pre 25 dana
Makedonski šoumen, Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, dao je veliki intervju za Telegraf. Pevač koji je vodio buran život, oprobao se u rijalitiju, bio iza rešetaka, sada živi na slobodi, a pred našim kamerama sumirao je ovu 2025. godinu i otkrio šta… »
Vesti dana »
Detaljan vodič za građane: Pogledajte red vožnje za Novu godinu i praznike u Beogradu
Blic pre 5 minutajoš 27 povezanih
Najnovija vremenska prognoza RHMZ za novogodišnju noć: Padamo na -7, popaljeni alarmi
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede poziva proizvođače mleka da prijave probleme
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih