Povezane vesti

"Bravo Stojke, slažem se sa tobom" Kija Kockar se javno obratila Katarini Živković i njenom mužu: "Podeliću video snimak"

"Bravo Stojke, slažem se sa tobom" Kija Kockar se javno obratila Katarini Živković i njenom mužu: "Podeliću video snimak"

Blic pre 2 sata
Navela je i da poseduje dokaze koje će objaviti u vidu dokumentarnog sadržaja Kija je isticala da je Katarina bila inicijator svađe Sukob nekadašnjih prijateljica Kristine Kije Kockar i Katarine Živković ne jenjava. Nakon što je Katarina za "Blic" rekla… »
"Bravo, Stojke, znaš i sam kako je došla do tebe": Kija Kockar brutalno isprozivala Kaću, obratila se njenom partneru

"Bravo, Stojke, znaš i sam kako je došla do tebe": Kija Kockar brutalno isprozivala Kaću, obratila se njenom partneru

Mondo pre 2 sata
Bivša voditeljka i rijaliti zvezda Kija Kockar oštro je odgovorila pevačici Katarini Živković na njene provokacije u medijima, nastavljajući njihov sukob. U poslednjih nekoliko nedelja, Kija i Katarina vode otvoreni rat u javnosti, koji je eskalirao kada… »
Estradni rat ne jenjava! Kija Kockar ne prestaje da provocira Kaću Živković, nikad brutalnije o pevačici i njenom mužu: Sama…

Estradni rat ne jenjava! Kija Kockar ne prestaje da provocira Kaću Živković, nikad brutalnije o pevačici i njenom mužu: Sama…

Kurir pre 3 sata
Drama između Kije Kockar i Katarine Živković ne prestaje već danima, a izgleda da sukob dobija novu dimenziju. Nakon niza javnih prepirki i provokacija, Kija je ponovo odlučila da „potkači“ Kaću na svom Instagram nalogu. "Bravo, Stojke??? Znaš i sam kako… »
"Bravo Stojke, znaš i sam kako je došla do tebe": Kija nastavlja da otkriva detalje o braku Kaće Živković

"Bravo Stojke, znaš i sam kako je došla do tebe": Kija nastavlja da otkriva detalje o braku Kaće Živković

Telegraf pre 3 sata
Bivša voditeljka i rijaliti učesnica Kija Kockar žestoko je odgovorila pevačici Katarini Živković na njene provokacije u medijima nastavila rat. Kija i Katarina poslednjih nedelja vode otvoreni rat u javnosti, a sukob je kulminirao kada je Kockarova… »

Vesti dana »