Povezane vesti
Otvorili Pandorinu kutiju! Sofija otkrila zašto je izdala Karića, Aneli indirektno priznala da je Luka nije tukao: Istina…
Kurir pre 1 sat
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu. Kako se osećaš kad je Fićko prekoputa tebe, a malo pored Anđela pored? Fićko do pobede? - Nije mi baš najjasnije pitanje. Ako tako vide… »
Ukućani urnišu Bebicu! Tvrde da ne vidi dalje od preljubnice: Haos u Beloj kući
Kurir pre 5 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu. Zašto se i dalje ponižavaš, ispada kao da uopšte namaš dostojanstvo, a imaš mnogo kvaliteta? - U ovom odnosu nemam dostojanstvo i ne… »
Anita prebledela kao krpa, Anđelo postao njen zakleti neprijatelj, žestoko udario po njoj, izneo detalje iz veze!
Kurir pre 7 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka je pročitala pitanje za učesnicu Milenu Kačavendu. - U kom svetu nije normalno da se majka i deca prezivaju isto? - Samo ja znam kakvu težinu ima to prezime. Imam pravo da zadržim to prezime jer ne… »
Vesti dana »
Tragedija u Zemunu: Radnika obezbeđenja udario voz, oglasili se iz "Srbijavoza"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Zemlje se masovno povlače sa Evrovizije 2026. Najavljen bojkot nakon što je Izraelu dozvoljeno učešće na takmičenju
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Poništena naredba; Sud dozvolio Trampu da rasporedi Nacionalnu gardu u Vašingtonu
Kurir pre 9 minutajoš 1 povezana