Povezane vesti

Otvorili Pandorinu kutiju! Sofija otkrila zašto je izdala Karića, Aneli indirektno priznala da je Luka nije tukao: Istina…

Otvorili Pandorinu kutiju! Sofija otkrila zašto je izdala Karića, Aneli indirektno priznala da je Luka nije tukao: Istina…

Kurir pre 1 sat
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu. Kako se osećaš kad je Fićko prekoputa tebe, a malo pored Anđela pored? Fićko do pobede? - Nije mi baš najjasnije pitanje. Ako tako vide… »
Ukućani urnišu Bebicu! Tvrde da ne vidi dalje od preljubnice: Haos u Beloj kući

Ukućani urnišu Bebicu! Tvrde da ne vidi dalje od preljubnice: Haos u Beloj kući

Kurir pre 5 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu. Zašto se i dalje ponižavaš, ispada kao da uopšte namaš dostojanstvo, a imaš mnogo kvaliteta? - U ovom odnosu nemam dostojanstvo i ne… »
Anita prebledela kao krpa, Anđelo postao njen zakleti neprijatelj, žestoko udario po njoj, izneo detalje iz veze!

Anita prebledela kao krpa, Anđelo postao njen zakleti neprijatelj, žestoko udario po njoj, izneo detalje iz veze!

Kurir pre 7 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka je pročitala pitanje za učesnicu Milenu Kačavendu. - U kom svetu nije normalno da se majka i deca prezivaju isto? - Samo ja znam kakvu težinu ima to prezime. Imam pravo da zadržim to prezime jer ne… »

Vesti dana »