Povezane vesti

Ocokoljić ponosan na igrače, krivi sebe za crne minute u zadnjoj četvrtini

Ocokoljić ponosan na igrače, krivi sebe za crne minute u zadnjoj četvrtini

Sportske.net pre 25 minuta
Mirko Ocokoljić je večeras slavio veliku pobedu na klupi Partizana. Iskusni stručnjak je istakao da je veoma zadovoljan odnosom ekipe i koncentracijom koja je bila na visokom nivou. "Srećan sam zbog igrača i ekipe. Nije bilo lako za nas, pripremali smo… »
Herbert: "Pisao sam Željku, tužna situacija za evropsku košarku!"

Herbert: "Pisao sam Željku, tužna situacija za evropsku košarku!"

Sportske.net pre 25 minuta
Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu Bajern Minhen 92:85 (16:22, 20:21, 28:15, 28:27), u utakmici 14. kola Evrolige, i prekinuli niz od tri uzastopna poraza u tom takmičenju. Bila je to prva utakmica “crno-belih” bez Željka… »
Partizan preskočio bavarce: Nova tabela Evrolige, crno-beli napravili skok!

Partizan preskočio bavarce: Nova tabela Evrolige, crno-beli napravili skok!

Hot sport pre 35 minuta
Drugi deo kola se igra sutra! U 14. kolu Evrolige, Partizan je ugostio Minhenski Bajern i slavio rezultatom 92:85. Ovo je bila prva utakmica koju je Partizan igrao bez Željka Obradovića, s obzirom na to da je u toku prošle nedelje podneo neopozivu… »
Gordon Herbert nakon duela sa Partizanom: „Pisao sam Željku – čestitam Partizanu!“

Gordon Herbert nakon duela sa Partizanom: „Pisao sam Željku – čestitam Partizanu!“

Hot sport pre 30 minuta
Njegovo viđenje susreta! U okviru 14. kola Evrolige, Partizan je na svom terenu dočekao Minhenski Bajern. Pobedu je ostvarila domaća ekipa – 92:85. Nakon duela u Beogradskoj areni, trener Bajerna – Gordon Herbert je rekao: „Čestitam Partizanu pre svega… »
Trener Bajerna Herbert: Odlasci Obradovića i Mesine tužni za evropsku košarku

Trener Bajerna Herbert: Odlasci Obradovića i Mesine tužni za evropsku košarku

Radio sto plus pre 20 minuta
“Čestitam Partizanu. Previše smo gubili loptu, loši smo bili na skoku, imali su više poseda od nas. Veoma je teško pobediti u takvoj situaciji. Mislim da smo u prvom poluvremenu išli u pravom smeru ali smo izgubili momentum na početku treće četvrtine”… »
(VIDEO) Kako su ispraćeni igrači Partizana, Tajrika smirivali

(VIDEO) Kako su ispraćeni igrači Partizana, Tajrika smirivali

Sport klub pre 10 minuta
Košarkaši Partizana posle pobede protiv Bajerna nisu otišli do "kopa" i trijumf proslavili sa navijačima kluba iz Humske. Pokušali su igrači crno-belih da uspostave interakciju sa svojim pristalicama, a oni su im odgovorili skandiranjem Željku… »
Herbert: Odlazak Željka je tužna situacija za evropsku košarku

Herbert: Odlazak Željka je tužna situacija za evropsku košarku

Sport klub pre 15 minuta
Košarkaši Partizana u mučnoj atmosferi, posle mučnog rastanka sa trenerom Željkom Obradovićem, ugostili su Bajern iz Minhena u 14. kolu Evrolige. Posle velike borbe, mnogo oscilacija, crno – beli su u drugom poluvremenu slomili ekipu iz Minhena – 92:85… »
Ocokoljić otvorio karte na konferenciji za medije! Otkrio da li postoji problema na relaciji igrači - stručni štab!

Ocokoljić otvorio karte na konferenciji za medije! Otkrio da li postoji problema na relaciji igrači - stručni štab!

Kurir pre 10 minuta
Košarkaši Partizana savladali su u 14. kolu Evrolige kao domaćini ekipu Bajern Minhena rezultatom 92:85. Na konferenciji za medije govorio je trener Partizana Mirko Ocokoljić: - Drago mi je zbog igrača i tima da smo upisali pobedu. Nije bilo lako… »
Partizan se oglasio o Željku Obradoviću: Prvi put pobedio bez njega, pa mu posvetio objavu

Partizan se oglasio o Željku Obradoviću: Prvi put pobedio bez njega, pa mu posvetio objavu

Mondo pre 20 minuta
KK Partizan okačio je posle pobede protiv Bajerna objavu na društvenim mrežama posvećenu bivšem treneru, Željku Obradoviću. "Obradović Željko", napisali su samo crno-beli, uz video-snimak svojih navijača dok kliču "Žocovo" ime. U napetom prvom meču posle… »
Partizan "srušio" Bajern u prepunoj Areni: Navijači zviždali, igrači odgovorili pobedom

Partizan "srušio" Bajern u prepunoj Areni: Navijači zviždali, igrači odgovorili pobedom

Dnevnik pre 45 minuta
Košarkaši Partizana u nikad čudnijoj atmosferi u Areni savladali su ekipu Bajerna sa 92:85 u 14. kolu Evrolige. Bila je ovo prva utakmica Partizana posle ostavke Željka Obradovića, a ekipu je sa klupe vodio privremeni trener Mirko Ocokoljić. Neprijatna… »
Prve reči ocokoljića nakon trijumfa nad bajernom: Srećan sam zbog navijača, igrača i kluba...

Prve reči ocokoljića nakon trijumfa nad bajernom: Srećan sam zbog navijača, igrača i kluba...

Kurir pre 45 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern rezultatom 92:85 u utakmici 14. kola Evrolige. Partizan je tako prekinuo seriju poraza a svoje prve impresije posle meča izneo je privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić. “Momci su odradili sjajan posao, veoma… »
Evo šta je Tajrik Džons rekao o Crvenoj zvezdi i derbiju: Oglasio se posle Bajerna!

Evo šta je Tajrik Džons rekao o Crvenoj zvezdi i derbiju: Oglasio se posle Bajerna!

Kurir pre 45 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern Minhen sa 92:85 u 14. kolu Evrolige. Posle meča oglasio se i jedan od najboljih aktera utakmice, centar Partizana Tajrik Džons: - Svi igrači su istupili i odigrali dobro. O Zvezdi neću da pričam, idemo da radimo -… »
Ocokoljić: "Srećan sam zbog igrača i kluba"

Ocokoljić: "Srećan sam zbog igrača i kluba"

Sportske.net pre 45 minuta
Pobeda košarkaša Partizana večeras u Areni, pao je Bajern za prekid negativne serije i sada obe ekipe imaju 5-9 posle 14 odigranih mečeva. Mirko Ocokoljić, koji je nasledio Željka Obradovića na klupi Partizana, makar za ovu utakmicu, posle meča je bio… »
Reakcije nakon Partizan - Bajern: Stigle prve informacije o povredi Pokuševskog

Reakcije nakon Partizan - Bajern: Stigle prve informacije o povredi Pokuševskog

Mondo pre 9 minuta
Košarkaš Partizana povredio se u ranoj fazi meča, trener Mirko Ocokoljić na konferenciji za medije nije znao detalje povrede, ali smo u međuvremenu saznali o čemu je reč. Aleksej Pokuševski je povredio skočni zglob, a u petak će biti podvrgnut snimanjima… »
„Ovo je pravi način da igrači ponovo steknu poverenje publike“

„Ovo je pravi način da igrači ponovo steknu poverenje publike“

Sport klub pre 25 minuta
Partizan je ostvario veoma važnu pobedu u specifičnom trenutku, u prvoj utakmici od kada je klub napustio Željko Obradović. Vršilac dužnosti glavnog trenera crno-belih Mirko Ocokoljić imao je pomešana osećanja na konferenciji za medije po završetku… »
Partizan se oglasio zbog Željka Obradovića i scena koje obilaze Srbiju

Partizan se oglasio zbog Željka Obradovića i scena koje obilaze Srbiju

Nova pre 9 minuta
Košarkaši Partizana pobedili su Bajern sa 92:85 a scene iz Beogradske arene obilaze Srbiju. Partizan je slavio u 14. kolu Evrolige a navijači su potezima prema doskorašnjem treneru crno-belih, Željku Obradoviću, obeležili utakmicu, zbog čega se i oglasio… »
Ocokoljić zahvalan igračima na pobedi: "Srećam sam zbog ovih momaka, nemam informacije o Pokuševskom"

Ocokoljić zahvalan igračima na pobedi: "Srećam sam zbog ovih momaka, nemam informacije o Pokuševskom"

Dnevnik pre 25 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern iz Minhena na prvoj utakmici posle odlaska Željka Obradovića. Posle trijumfa, oglasio se privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić. "Momci su odradili sjajan posao, veoma sam im zahvalan, nije bilo lako igrati… »
Košarkaši Partizana prišli Grobarima: Odgovorili im skandiranjem Željku Obradoviću

Košarkaši Partizana prišli Grobarima: Odgovorili im skandiranjem Željku Obradoviću

Mondo pre 40 minuta
Košarkaši Partizana upisali su veliku pobedu u prvom meču nakon odlaska Željka Obradovića. Crno-beli su u Beogradu savladali Bajern iz Minhena (92:85), uprkos zvižducima koje su dobijali od svojih navijača koji su povremeno i proslavljali poene nemačkog… »
"Ako ovako budemo igrali...": Žarko Paspalj se oglasio posle prvog meča u Partizanu

"Ako ovako budemo igrali...": Žarko Paspalj se oglasio posle prvog meča u Partizanu

Mondo pre 40 minuta
Novi sportski direktor Partizana Žarko Paspalj izašao je pred novinare posle pobede protiv Bajerna i prošao kraj njih uz samo jednu rečenicu: "Ako ovako budemo igrali, ostavljam cigare". Nije mogao da sedi na svom mestu kraj klupe od uzbuđenja i… »
Ocokoljić o atmosferi: "Lično sam ignorisao - rekao sam i igračima da se isključe; nema problema u timu"

Ocokoljić o atmosferi: "Lično sam ignorisao - rekao sam i igračima da se isključe; nema problema u timu"

B92 pre 25 minuta
Mirko Ocokoljić, glavni trener Partizana na utakmici protiv Bajerna iz Minhena je sumirao utiske nakon pobede u Beogradskoj areni u 14. kolu Evrolige - 92:85. Partizan je odigrao utakmicu protiv Bajerna u dosad neviđenoj atmosferi. Zviždalo se igračima… »
Herbert: "Čuo sam se sa Željkom - ovo je tužno za evropsku košarku"

Herbert: "Čuo sam se sa Željkom - ovo je tužno za evropsku košarku"

B92 pre 9 minuta
Trener Bajerna iz Minhena Gordon Herbert je sumirao utiske na konferenciji za medije nakon poraza od Partizana u 14. kolu Evrolige - 92:85. Partizan je u "Beogradskoj areni", u atmosferi kakva dosad nije viđena, odigrao prvu utakmicu bez Željka… »
Ocokoljić: "Srećan sam zbog ovih momaka, nemam informacije o Pokuševskom"

Ocokoljić: "Srećan sam zbog ovih momaka, nemam informacije o Pokuševskom"

B92 pre 35 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern iz Minhena na prvoj utakmici posle odlaska Željka Obradovića, a utiske o tome je izneo Mirko Ocokoljić. Posle trijumfa, oglasio se privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić. "Momci su odradili sjajan posao… »
Konačno pobeda Partizana u Evroligi, Bajern pao u čudnoj atmosferi (video)

Konačno pobeda Partizana u Evroligi, Bajern pao u čudnoj atmosferi (video)

Politika pre 35 minuta
Košarkaši Partizana savladali su ekipu Bajerna rezultatom 92:85. Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Bajerna rezultatom 92:85 (16:22, 20:21, 28:15, 28:27) u meču 14. kola Evrolige. Bila je ovo prva utakmica Partizana posle ostavke… »
Mirko Ocokoljić posle pobede nad Bajernom: "Ova atmosfera nije bila laka, igrači će steći poverenje navijača"

Mirko Ocokoljić posle pobede nad Bajernom: "Ova atmosfera nije bila laka, igrači će steći poverenje navijača"

Telegraf pre 20 minuta
Košarkaši Partizana su upisali prvu pobedu u Evroligi posle tri uzastopna poraza u ovom takmičenju. Slavili su protiv Bajerna iz Minhena na svom terenu sa 92:85 u poprilično napetoj atmosferi, gde su Grobari dosta puta zviždali svoje igrače. Ovo je bila… »
Poslušajte, košarkaški Partizana "urlaju" u svlačionici, ovako je proslavljena pobeda protiv Bajerna

Poslušajte, košarkaški Partizana "urlaju" u svlačionici, ovako je proslavljena pobeda protiv Bajerna

Telegraf pre 45 minuta
I pored napete atmosfere zbog odlaska Željka Obradovića, košarkaši Partizana porazili su Bajern iz Minhena u Beogradskoj areni 92:85. Crno-beli su se izdigli iz situacije i nekako pronašli put do slavlja. Crno-bele je do slavlja predvodio Dvejna… »
Grobari pozvali igrače da zajedno skandiraju "Željko Obradović", pevao samo jedan košarkaš Partizana

Grobari pozvali igrače da zajedno skandiraju "Željko Obradović", pevao samo jedan košarkaš Partizana

Telegraf pre 25 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern Minhen sa 92:85 u 14. kolu Evrolige u napetoj atmosferi u Areni gde su Grobari okrenuli leđa svojim igračima tako što su im zviždali tokom gotovo čitavog meča. Nisu se Grobari pomirili sa odlaskom Željka… »
Lepa voditeljka Arene pitala Vašingtona i Džonsa o večitom derbiju sa Zvezdom: "Neću mnogo da pričam"

Lepa voditeljka Arene pitala Vašingtona i Džonsa o večitom derbiju sa Zvezdom: "Neću mnogo da pričam"

Telegraf pre 40 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern sa 92:85 u 14. kolu Evrolige, a najzaslužniji za trijumf u napetoj atmosferi bili su Dvejn Vašington i Tajrik Džons. Vašington je ubacio 22 poena uz 6 asistencija i imao je indeks 31. - Ponosan sam na nas, držali… »
Trener Bajerna posle poraza od Partizana govorio o Žocu: "Pisao sam mu, čudna je ovo situacija"

Trener Bajerna posle poraza od Partizana govorio o Žocu: "Pisao sam mu, čudna je ovo situacija"

Telegraf pre 35 minuta
Ekipa Partizana slavila je u 14. kolu Evrolige protiv minhenskog Bajerna 92:85 i tako upisali petu pobedu u sezoni. Neprijatan poraz je ovo bio za goste, koji su imali rezultat na poluvremenu. Na konferenciji za medije posle meča, trener Bajerna Gordon… »
Košarkaši Partizana pobedili Bajern i prekinuli niz od tri uzastopna poraza u Evroligi

Košarkaši Partizana pobedili Bajern i prekinuli niz od tri uzastopna poraza u Evroligi

Radio sto plus pre 50 minuta
Najefikasniji u ekipi Partizana, u prvoj utakmici nakon ostavke Željka Obradovića, bio je Dvejn Vašington sa 22 poena, uz šest asistencija. Tajrik Džouns je dodao 21 poen i 10 skokova, od kojih su sedam bili u napadu, dok je Isak Bonga upisao 10 poena… »
(VIDEO) Ocokoljić: Srećan sam zbog igrača, navijača i kluba!

(VIDEO) Ocokoljić: Srećan sam zbog igrača, navijača i kluba!

Sport klub pre 55 minuta
Košarkaši Partizana u mučnoj atmosferi, posle mučnog rastanka sa trenerom Željkom Obradovićem, ugostili su Bajern iz Minhena u 14. kolu Evrolige. Posle velike borbe, mnogo oscilacija, crno – beli su u drugom poluvremenu slomili ekipu iz Minhena – 92:85… »
"Nije nam lako, teška nedelja je za nama": Partizan slavio, a trener imao šta da poruči...

"Nije nam lako, teška nedelja je za nama": Partizan slavio, a trener imao šta da poruči...

Večernje novosti pre 50 minuta
KOŠARKAŠI Partizana dočekali su Bajern iz Minhena u 14. kolu Evrolige. Slavio je domaćin rezultatom 92:85. Nakon meča Mirko Ocokoljić izneo je svoja zapažanja. FOTO: N. Skenderija - Pričali smo na poluvremenu. Zahvalan sam igračima koji su odlično… »
Teža povreda Alekseja Pokuševskog! FOTO

Teža povreda Alekseja Pokuševskog! FOTO

B92 pre 1 sat
U krajnje haotičnoj atmosferi Beogradske arene, Partizan je zadesila nova loša situacija. Aleksej Pokuševski, koji je dobro počeo meč protiv Bajern Minhena, doživeo je povredu sredinom prve četvrtine. I to, prema prvim izgledima, težu! Prilikom jednog… »
"Grobari", kakvi su prvi utisci bez ŽOC-a? ANKETA

"Grobari", kakvi su prvi utisci bez ŽOC-a? ANKETA

B92 pre 55 minuta
Košarkaši Partizana odigrali su meč 14. kola Evrolige protiv Bajerna u "Beogradskoj areni". Partizan je do pobede došao boljom igrom u drugom poluvremenu, prekinuo je negativan niz od četiri uzastopna poraza i sa novim trenerom trijumfovao. Crno-beli su… »
Prve reakcije iz Partizana: "Zabavićemo se!"

Prve reakcije iz Partizana: "Zabavićemo se!"

B92 pre 50 minuta
Partizan je velikim preokretom u drugom poluvremenu savladao Bajern Minhen rezultatom 92:85 u meču 14. kola Evrolige. Taj susret je odigran u senci nedavnog odlaska Željka Obradovića sa klupe, te zvižduka koje su igrači Partizana dobijali tokom celog… »
Ovo je tabela Evrolige nakon pobede Partizana protiv Bajerna, skok crno-belih posle odlaska Željka Obradovića

Ovo je tabela Evrolige nakon pobede Partizana protiv Bajerna, skok crno-belih posle odlaska Željka Obradovića

Telegraf pre 1 sat
Nakon reprezentativne pauze i osam dana bez Evrolige, u četvrtak smo ispratili pet, umesto šest okršaja elitnog takmičenja. Duel Olimpijakos - Fenerbahče je odložen zbog lošeg vremena i uslova u hali u Pireju, a centralni duel u Beogradskoj areni kada je… »
Prve reči Mirka Ocokoljića posle pobede nad Bajernom: "Nije bilo lako pripremiti ovu utakmicu..."

Prve reči Mirka Ocokoljića posle pobede nad Bajernom: "Nije bilo lako pripremiti ovu utakmicu..."

Telegraf pre 50 minuta
Košarkaši Partizana savladali su Bajern sa 92:85 u 14. kolu Evrolige i zabeležili su trijumf u prvom meču nakon odlaska Željka Obradovića. Atmosfera je bila napeta, Grobari su vređali predsednika Ostoju Mijailovića, a zviždali su i svojim igračima posle… »
Grobari zvali igrače, pa ih gađali i "terali" da skandiraju Željko Obradović: Evo kako su košarkaši reagovali

Grobari zvali igrače, pa ih gađali i "terali" da skandiraju Željko Obradović: Evo kako su košarkaši reagovali

Telegraf pre 50 minuta
Košarkaši Partizana su posle tri uzastopna poraza uspeli da dođu do pobede u Evroligi. Oni su pred svojim navijačima u Beogradu slavili protiv Bajerna sa 92:85, dok su Grobari imali i promenljiva navijanja tokom utakmice. Crno-belima je ovo bila prva bez… »
Nevoljama za Partizan nema kraja: Pokuševski se povredio!

Nevoljama za Partizan nema kraja: Pokuševski se povredio!

Hot sport pre 2 sata
Sve je večeras protiv crno-belih! U potpuno naelektrisanoj i napetoj atmosferi Beogradske arene, Partizan je doživeo još jedan ozbiljan udarac. Aleksej Pokuševski, koji je vrlo dobro otvorio duel protiv Bajerna, povredio se već u prvoj četvrtini – i to… »
Nova očajna vest za Partizan, povredio se jedan od najvažnijih igrača, izneli ga sa terena VIDEO

Nova očajna vest za Partizan, povredio se jedan od najvažnijih igrača, izneli ga sa terena VIDEO

Nova pre 2 sata
Aleksej Pokuševski, krilni centar Partizana, doživeo je povredu u prvoj četvrtini meča protiv minhenskog Bajerna u 14. kolu Evrolige. Pokuševski, inače zamenik kapitena Vanje Marinkovića i jedan od igrača koji su umeli da „bljesnu“ ove sezone, doživeo je… »
UŽIVO - Nevolja za nevoljom, povreda Alekseja Pokuševskog!

UŽIVO - Nevolja za nevoljom, povreda Alekseja Pokuševskog!

Sportske.net pre 2 sata
Aleksej Pokuševski se neće vraćati na parket na meču protiv Bajerna. Krilni igrač crno-belih se povredio posle samo pet minuta utakmice, proklizala mu je noga nakon jednog skoka, odmah je tražio pomoć i to sa klupe Bajerna. Na kraju je uz pomoć napustio… »

Vesti dana »