Повезане вести

Шта је Динвиди уопште разумео? „Лучић ми је објашњавао“

Шта је Динвиди уопште разумео? „Лучић ми је објашњавао“

Спорт клуб 05.12.2025
Спенсер Динвиди је свакако “потпис” сезоне за Бајерн из Минхена, који се бори да се наметне на евролигашком нивоу. Против Партизана је у петак одиграо добро у 14. колу Евролиге, али је – много више од његове партије – пажњу… »
Погледајте реакцију играча Партизана: Хала скандирала Жељку, они стајали испред трибине

Погледајте реакцију играча Партизана: Хала скандирала Жељку, они стајали испред трибине

Мондо 05.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Бајерн 92:85 у Евролиги на првој утакмици без Жељка Обрадовића на клупи, а на крају утакмице смо видели да су играчи отишли до трибине са најватренијим навијачима да прославе победу. Чули смо да… »
Ацо Петровић: Гледао сам све осим Партизана и Бајерна!

Ацо Петровић: Гледао сам све осим Партизана и Бајерна!

Спорт клуб 05.12.2025
Ацо Петровић, познати хрватски кошаркаш и тренер, на свој начин дао је мишљење о турбулентној ситуацији у Кошаркашком клубу Партизан. “Аца Трица” је на друштвеној мрежи КС објавио фотографију Жељка Обрадовића из сада већ… »
Партизан се после Бајерна огласио због Жељка Обрадовића ВИДЕО

Партизан се после Бајерна огласио због Жељка Обрадовића ВИДЕО

Б92 05.12.2025
Партизан је савладао Бајерн у 14. колу Евролиге, у сенци одласка Жељка Обрадовића и порука које су му навијачи послали пре, за време и после самог меча. Са тим у вези се огласио и сам КК Партизан, који је на друштвеној мрежи "КС"… »
ФОТО Ацо Петровић прозвао Партизан: Упалио је телевизор, али је скренуо пажњу на потпуно другу ствар

ФОТО Ацо Петровић прозвао Партизан: Упалио је телевизор, али је скренуо пажњу на потпуно другу ствар

Нова 05.12.2025
Ацо Петровић, чувени тренер, са посебном пажњом је пратио Партизан - Бајерн (92:85), а после сусрета је одлучио и да се огласи. На мечу на ком се појавио Ђорђе Обрадовић, син Жељка Обрадовића, на ком су навијачи имали посебну… »
Ацо Петровић прозвао Партизан: "Гледао сам све осим њих, знате добро разлог"

Ацо Петровић прозвао Партизан: "Гледао сам све осим њих, знате добро разлог"

Мондо 05.12.2025
Партизан је претходне вечери савладао Бајерн (92:85) у врло чудној атмосфери у "Београдској арени". Гробари су почели да звижде својим играчима и сат времена пред почетак утакмице, наставило се то током свих 40 минута меча, док… »
ВИДЕО Погледајте шта се десило кад су се камере угасиле: Навијачи Партизана почели да скандирају „Обрадовић Жељко“, а играчи…

ВИДЕО Погледајте шта се десило кад су се камере угасиле: Навијачи Партизана почели да скандирају „Обрадовић Жељко“, а играчи…

Нова 05.12.2025
Шта се десило на крају меча Партизана и Бајерн (92:85) и како су се понели играчи после скандирања навијача? Током читавог меча су навијачи Партизана звиждали играчима због понашања у претходном периоду, а онда и скандирали… »
Појавио се нови снимак фрке играча Партизана на крају меча: Овако је то изгледало из другог угла

Појавио се нови снимак фрке играча Партизана на крају меча: Овако је то изгледало из другог угла

Телеграф 05.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су екипу минхенског Бајерна са 92:85, у оквиру 14. кола Евролиге. Био је то први меч за црно-беле након одласка Жељка Обрадовића са места тренера клуба из Хумске, што се и приметило. Меч је протекао… »
Јао, ово је лудо! Играч Бајерна открио да је требао да дође у Партизан

Јао, ово је лудо! Играч Бајерна открио да је требао да дође у Партизан

Вечерње новости 05.12.2025
ЗБУЊЕНИ су и играчи Бајерна били током меча са Партизаном, очигледно се ни они нису најбоље снашли у несвакидашњој ситуацију у Београдској арени. ФОТО: Н. Скендерија А бивша НБА звезда Спенсер Динвиди не зна шта га је снашло… »
Тотални хаос у Партизану! А кад су се камере угасиле, ево шта су навијачи урадили играчима (видео)

Тотални хаос у Партизану! А кад су се камере угасиле, ево шта су навијачи урадили играчима (видео)

ЛУДНИЦА се наставила и након меча Партизана и Бајерна у коме су славили црно-бели. ФОТО: Н. Скендерија Наиме, када су се камере угасиле навијачи шампиона Србије су позвали играче црно-белих да им се придруже и да заједно певају… »
Откуд сада ово? Партизан повукао потез о коме бруји Србија

Откуд сада ово? Партизан повукао потез о коме бруји Србија

Кошаркаши Партизана победили су Бајерн са 92:85 у атмосфери каква се не памти. ФОТО: Н. Скендерија Навијачи су скандирали бившем тренеру Жељку Обрадовићу, а клуб је све то објавио на друштвеним мрежама. Партизан је поделио… »
"Објаснио ми Лучић, знам каква је ситуација": НБА ас знао да ће га хаос дочекати у Партизановој хали

"Објаснио ми Лучић, знам каква је ситуација": НБА ас знао да ће га хаос дочекати у Партизановој хали

Мондо 05.12.2025
Кошаркаши Бајерна поражени су у Београдској арени, у једној од најчуднијих утакмица које је Партизан одиграо у историји. Црно-бели су победили први меч након одласка Жељка Обрадовића, навијачи су звиждали играчима Партизана и… »

Вести дана »