Povezane vesti
Šta je Dinvidi uopšte razumeo? „Lučić mi je objašnjavao“
Sport klub pre 4 sati
Spenser Dinvidi je svakako “potpis” sezone za Bajern iz Minhena, koji se bori da se nametne na evroligaškom nivou. Protiv Partizana je u petak odigrao dobro u 14. kolu Evrolige, ali je – mnogo više od njegove partije – pažnju privuklo sve ono što se… »
Pogledajte reakciju igrača Partizana: Hala skandirala Željku, oni stajali ispred tribine
Mondo pre 9 sati
Košarkaši Partizana pobedili su Bajern 92:85 u Evroligi na prvoj utakmici bez Željka Obradovića na klupi, a na kraju utakmice smo videli da su igrači otišli do tribine sa najvatrenijim navijačima da proslave pobedu. Čuli smo da su grobari pevali Željku… »
Aco Petrović: Gledao sam sve osim Partizana i Bajerna!
Sport klub pre 9 sati
Aco Petrović, poznati hrvatski košarkaš i trener, na svoj način dao je mišljenje o turbulentnoj situaciji u Košarkaškom klubu Partizan. “Aca Trica” je na društvenoj mreži X objavio fotografiju Željka Obradovića iz sada već famoznog obraćanja navijačima… »
Partizan se posle Bajerna oglasio zbog Željka Obradovića VIDEO
B92 pre 10 sati
Partizan je savladao Bajern u 14. kolu Evrolige, u senci odlaska Željka Obradovića i poruka koje su mu navijači poslali pre, za vreme i posle samog meča. Sa tim u vezi se oglasio i sam KK Partizan, koji je na društvenoj mreži "X" objavio kompilaciju… »
FOTO Aco Petrović prozvao Partizan: Upalio je televizor, ali je skrenuo pažnju na potpuno drugu stvar
Nova pre 11 sati
Aco Petrović, čuveni trener, sa posebnom pažnjom je pratio Partizan - Bajern (92:85), a posle susreta je odlučio i da se oglasi. Na meču na kom se pojavio Đorđe Obradović, sin Željka Obradovića, na kom su navijači imali posebnu koreografiju, a igrači… »
Aco Petrović prozvao Partizan: "Gledao sam sve osim njih, znate dobro razlog"
Mondo pre 11 sati
Partizan je prethodne večeri savladao Bajern (92:85) u vrlo čudnoj atmosferi u "Beogradskoj areni". Grobari su počeli da zvižde svojim igračima i sat vremena pred početak utakmice, nastavilo se to tokom svih 40 minuta meča, dok su i na kraju susreta čuli… »
VIDEO Pogledajte šta se desilo kad su se kamere ugasile: Navijači Partizana počeli da skandiraju „Obradović Željko“, a igrači…
Nova pre 12 sati
Šta se desilo na kraju meča Partizana i Bajern (92:85) i kako su se poneli igrači posle skandiranja navijača? Tokom čitavog meča su navijači Partizana zviždali igračima zbog ponašanja u prethodnom periodu, a onda i skandirali „Obradović Željko“. Slična… »
Pojavio se novi snimak frke igrača Partizana na kraju meča: Ovako je to izgledalo iz drugog ugla
Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Partizana savladali su ekipu minhenskog Bajerna sa 92:85, u okviru 14. kola Evrolige. Bio je to prvi meč za crno-bele nakon odlaska Željka Obradovića sa mesta trenera kluba iz Humske, što se i primetilo. Meč je protekao u prilično velikoj… »
Jao, ovo je ludo! Igrač Bajerna otkrio da je trebao da dođe u Partizan
Večernje novosti pre 14 sati
ZBUNjENI su i igrači Bajerna bili tokom meča sa Partizanom, očigledno se ni oni nisu najbolje snašli u nesvakidašnjoj situaciju u Beogradskoj areni. FOTO: N. Skenderija A bivša NBA zvezda Spenser Dinvidi ne zna šta ga je snašlo. "Prvo, razočaran sam… »
Totalni haos u Partizanu! A kad su se kamere ugasile, evo šta su navijači uradili igračima (video)
Večernje novosti pre 14 sati
LUDNICA se nastavila i nakon meča Partizana i Bajerna u kome su slavili crno-beli. FOTO: N. Skenderija Naime, kada su se kamere ugasile navijači šampiona Srbije su pozvali igrače crno-belih da im se pridruže i da zajedno pevaju ono što se najviše… »
Otkud sada ovo? Partizan povukao potez o kome bruji Srbija
Večernje novosti pre 13 sati
Košarkaši Partizana pobedili su Bajern sa 92:85 u atmosferi kakva se ne pamti. FOTO: N. Skenderija Navijači su skandirali bivšem treneru Željku Obradoviću, a klub je sve to objavio na društvenim mrežama. Partizan je podelio četiri snimka iz Beogradske… »
"Objasnio mi Lučić, znam kakva je situacija": NBA as znao da će ga haos dočekati u Partizanovoj hali
Mondo pre 20 sati
Košarkaši Bajerna poraženi su u Beogradskoj areni, u jednoj od najčudnijih utakmica koje je Partizan odigrao u istoriji. Crno-beli su pobedili prvi meč nakon odlaska Željka Obradovića, navijači su zviždali igračima Partizana i podržavali nemački tim, a… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 4 satijoš 24 povezane
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović: Apelacioni sud naložio ponovno suđenje
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih
Netfliks preuzima Vorner bros u transakciji vrednoj 82,7 milijardi dolara
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 4 satijoš 37 povezanih