Povezane vesti

Šta je Dinvidi uopšte razumeo? „Lučić mi je objašnjavao“

Šta je Dinvidi uopšte razumeo? „Lučić mi je objašnjavao“

Sport klub pre 21 dana
Spenser Dinvidi je svakako “potpis” sezone za Bajern iz Minhena, koji se bori da se nametne na evroligaškom nivou. Protiv Partizana je u petak odigrao dobro u 14. kolu Evrolige, ali je – mnogo više od njegove partije – pažnju privuklo sve ono što se… »
Pogledajte reakciju igrača Partizana: Hala skandirala Željku, oni stajali ispred tribine

Pogledajte reakciju igrača Partizana: Hala skandirala Željku, oni stajali ispred tribine

Mondo pre 21 dana
Košarkaši Partizana pobedili su Bajern 92:85 u Evroligi na prvoj utakmici bez Željka Obradovića na klupi, a na kraju utakmice smo videli da su igrači otišli do tribine sa najvatrenijim navijačima da proslave pobedu. Čuli smo da su grobari pevali Željku… »
Aco Petrović: Gledao sam sve osim Partizana i Bajerna!

Aco Petrović: Gledao sam sve osim Partizana i Bajerna!

Sport klub pre 21 dana
Aco Petrović, poznati hrvatski košarkaš i trener, na svoj način dao je mišljenje o turbulentnoj situaciji u Košarkaškom klubu Partizan. “Aca Trica” je na društvenoj mreži X objavio fotografiju Željka Obradovića iz sada već famoznog obraćanja navijačima… »
Partizan se posle Bajerna oglasio zbog Željka Obradovića VIDEO

Partizan se posle Bajerna oglasio zbog Željka Obradovića VIDEO

B92 pre 21 dana
Partizan je savladao Bajern u 14. kolu Evrolige, u senci odlaska Željka Obradovića i poruka koje su mu navijači poslali pre, za vreme i posle samog meča. Sa tim u vezi se oglasio i sam KK Partizan, koji je na društvenoj mreži "X" objavio kompilaciju… »
FOTO Aco Petrović prozvao Partizan: Upalio je televizor, ali je skrenuo pažnju na potpuno drugu stvar

FOTO Aco Petrović prozvao Partizan: Upalio je televizor, ali je skrenuo pažnju na potpuno drugu stvar

Nova pre 21 dana
Aco Petrović, čuveni trener, sa posebnom pažnjom je pratio Partizan - Bajern (92:85), a posle susreta je odlučio i da se oglasi. Na meču na kom se pojavio Đorđe Obradović, sin Željka Obradovića, na kom su navijači imali posebnu koreografiju, a igrači… »
Aco Petrović prozvao Partizan: "Gledao sam sve osim njih, znate dobro razlog"

Aco Petrović prozvao Partizan: "Gledao sam sve osim njih, znate dobro razlog"

Mondo pre 21 dana
Partizan je prethodne večeri savladao Bajern (92:85) u vrlo čudnoj atmosferi u "Beogradskoj areni". Grobari su počeli da zvižde svojim igračima i sat vremena pred početak utakmice, nastavilo se to tokom svih 40 minuta meča, dok su i na kraju susreta čuli… »
VIDEO Pogledajte šta se desilo kad su se kamere ugasile: Navijači Partizana počeli da skandiraju „Obradović Željko“, a igrači…

VIDEO Pogledajte šta se desilo kad su se kamere ugasile: Navijači Partizana počeli da skandiraju „Obradović Željko“, a igrači…

Nova pre 21 dana
Šta se desilo na kraju meča Partizana i Bajern (92:85) i kako su se poneli igrači posle skandiranja navijača? Tokom čitavog meča su navijači Partizana zviždali igračima zbog ponašanja u prethodnom periodu, a onda i skandirali „Obradović Željko“. Slična… »
Pojavio se novi snimak frke igrača Partizana na kraju meča: Ovako je to izgledalo iz drugog ugla

Pojavio se novi snimak frke igrača Partizana na kraju meča: Ovako je to izgledalo iz drugog ugla

Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Partizana savladali su ekipu minhenskog Bajerna sa 92:85, u okviru 14. kola Evrolige. Bio je to prvi meč za crno-bele nakon odlaska Željka Obradovića sa mesta trenera kluba iz Humske, što se i primetilo. Meč je protekao u prilično velikoj… »
Jao, ovo je ludo! Igrač Bajerna otkrio da je trebao da dođe u Partizan

Jao, ovo je ludo! Igrač Bajerna otkrio da je trebao da dođe u Partizan

Večernje novosti pre 21 dana
ZBUNjENI su i igrači Bajerna bili tokom meča sa Partizanom, očigledno se ni oni nisu najbolje snašli u nesvakidašnjoj situaciju u Beogradskoj areni. FOTO: N. Skenderija A bivša NBA zvezda Spenser Dinvidi ne zna šta ga je snašlo. "Prvo, razočaran sam… »
Totalni haos u Partizanu! A kad su se kamere ugasile, evo šta su navijači uradili igračima (video)

Totalni haos u Partizanu! A kad su se kamere ugasile, evo šta su navijači uradili igračima (video)

LUDNICA se nastavila i nakon meča Partizana i Bajerna u kome su slavili crno-beli. FOTO: N. Skenderija Naime, kada su se kamere ugasile navijači šampiona Srbije su pozvali igrače crno-belih da im se pridruže i da zajedno pevaju ono što se najviše… »
Otkud sada ovo? Partizan povukao potez o kome bruji Srbija

Otkud sada ovo? Partizan povukao potez o kome bruji Srbija

Košarkaši Partizana pobedili su Bajern sa 92:85 u atmosferi kakva se ne pamti. FOTO: N. Skenderija Navijači su skandirali bivšem treneru Željku Obradoviću, a klub je sve to objavio na društvenim mrežama. Partizan je podelio četiri snimka iz Beogradske… »
"Objasnio mi Lučić, znam kakva je situacija": NBA as znao da će ga haos dočekati u Partizanovoj hali

"Objasnio mi Lučić, znam kakva je situacija": NBA as znao da će ga haos dočekati u Partizanovoj hali

Mondo pre 21 dana
Košarkaši Bajerna poraženi su u Beogradskoj areni, u jednoj od najčudnijih utakmica koje je Partizan odigrao u istoriji. Crno-beli su pobedili prvi meč nakon odlaska Željka Obradovića, navijači su zviždali igračima Partizana i podržavali nemački tim, a… »

Vesti dana »

Pojeftinilo gorivo!

Pojeftinilo gorivo!

InfoKG pre 3 satajoš 41 povezana
Ukinut kućni pritvor studentu Bogdanu Jovičiću

Ukinut kućni pritvor studentu Bogdanu Jovičiću

RTS pre 3 minutajoš 17 povezanih
Da li je počelo uklanjanje Ćacilenda?

Da li je počelo uklanjanje Ćacilenda?

Vreme pre 4 satijoš 19 povezanih