Povezane vesti
Sirup za kašalj ili med i limun: Šta je bolje za moje zdravlje
BBC News 05.12.2025
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima… »
Južne vesti 05.12.2025
Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući… »
NIN 05.12.2025
Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući med i limun… »
Radio 021 05.12.2025
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih
Reprezentacija Srbije osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u odbojci za žene
Insajder pre 18 minutajoš 57 povezanih
Tragedija na putu prema Sarajevu! Motociklista poginuo u teškoj nesreći, formirane kilometarske kolone
Kurir pre 23 minutajoš 32 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 74 povezane