Povezane vesti
Sirup za kašalj ili med i limun: Šta je bolje za moje zdravlje
BBC News pre 1 sat
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima… »
Južne vesti pre 8 sati
Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući… »
NIN pre 8 sati
Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući med i limun… »
Radio 021 pre 8 sati
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u… »
Vesti dana »
Netflix kupio HBO! Striming gigant povlači potez, u igri 72 milijarde dolara
Kurir pre 40 minutajoš 31 povezana
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 37 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
RTS pre 3 satajoš 22 povezane
Vlada Srbije izdvojila 603 miliona dinara za uređenje stanica na pruzi Novi Sad - Subotica
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih
RHMZ najavljuje kišu i slab vetar sutra u Srbiji: Slaba vidljivost na planinama i u kotlinama
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih