Povezane vesti
Sirup za kašalj ili med i limun: Šta je bolje za moje zdravlje
BBC News 05.12.2025
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima… »
Južne vesti 05.12.2025
Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući… »
NIN 05.12.2025
Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u domaćinstvima, kancelarijama i javnom prevozu. Ljudi u tim situacijama često posežu za sirupom protiv kašlja. Ali, da li on pomaže ili isto možemo da postignemo uzimajući med i limun… »
Radio 021 05.12.2025
U najvećem broju slučajeva, kašalj sam prođe za nekoliko nedelja bez upotrebe antibiotika, ali ukoliko se zadrži duže od tri nedelje, trebalo bi da se obratite lekaru. Getty Images Došla je zima i virusi ponovo haraju, a kakofonija kašlja čuje se u… »
Vesti dana »
Kakav je dogovor oko NIS: Radosavljević ukazuje na dobru i lošu vest
N1 Info pre 39 minutajoš 32 povezane
RHMZ: Košava najjača za vikend, jače padavine očekuju se od 25. januara
Insajder pre 59 minutajoš 18 povezanih
Ovo poslednji rok za plaćanje poreza: Jedna kategorija građana mora što pre da namiri svoje obaveze
Kurir pre 29 minutajoš 15 povezanih