Povezane vesti
Dan Svete Kikilije, mučenica čija je krv, po predanju, lečila sve bolesti. Veruje se da muzika danas donosi blagoslov
Dnevnik 05.12.2025
Živela je u Rimu u porodici trgovaca. Prema predanju, rano se zavetovala Bogu na doživotno devičanstvo, ali roditelji nisu poštovali tu njenu želju i na silu su je udali za neznabošca Valerijana. Međutim, Kikilija je prve bračne noći uspela da ubedi… »
Danas slavimo Svetu Kikiliju: Obavezno pevajte omiljene pesme i budite veseli, evo i zbog čega!
Telegraf 05.12.2025
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Svetu mučenicu Kikilija ili Ciciliju. Živela je u Rimu u porodici trgovaca. Prema predanju, rano se zavetovala Bogu na doživotno devičanstvo, ali roditelji nisu poštovali tu njenu želju i na silu su je… »
Vesti dana »
Sve što znamo o 7. danu rata na Bliskom istoku: Izrael pokrenuo novi napad na Teheran, Tramp želi pravo glasa u izboru sledećeg lidera Irana
Nedeljnik pre 18 minutajoš 34 povezane
Luka Dončić je pred suspenzijom u NBA ligi: Kada je čuo zvižduk, nemoćno je raširio ruke
Mondo pre 3 minutajoš 38 povezanih
Orban: Zelenski mi upućuje pretnje dok mađarska opozicija staje na stranu Kijeva
Euronews pre 13 minutajoš 17 povezanih
Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'
BBC News pre 23 minutajoš 13 povezanih