Povezane vesti

Supruga Živana Radmanovića u strahu za svoj život: Držala je muža za ruku dok je umirao u luksuznoj vili na Baliju, a sada…

Supruga Živana Radmanovića u strahu za svoj život: Držala je muža za ruku dok je umirao u luksuznoj vili na Baliju, a sada…

Kurir pre 10 sati
Jasmin, supruga Živana Radmanovića koji je ubijen 14. juna na Baliju, nije se pojavila kao svedok na sudu jer je uplašena za svoju bezbednost! Osim Jasmin koja živi u Australiji, pred sudom nisu svedočili ni njena sestra Danijela, a ni žrtva Sanar Ganim… »
"Jasmin, žao mi je što sam ti ubio muža!" Ubica Srbina na Baliju šokirao na suđenju, obratio se direktno udovici Živana u…

"Jasmin, žao mi je što sam ti ubio muža!" Ubica Srbina na Baliju šokirao na suđenju, obratio se direktno udovici Živana u…

Blic pre 14 sati
Optuženi za zločin su uhapšeni nakon istrage indonežanske policije Svedoci nisu prisutni na sudu zbog primljenih pretnji, pa su njihovi iskazi pročitani U Okružnom sudu u Denpasaru u Indoneziji počelo je suđenje okrivljenima za brutalnu mafijašku… »
"Jasmin, izvini! Žao mi je što sam ti ubio muža!" Ubica Srbina na Baliju na suđenju šokirao svojim obraćanjem udovici…

"Jasmin, izvini! Žao mi je što sam ti ubio muža!" Ubica Srbina na Baliju na suđenju šokirao svojim obraćanjem udovici…

Kurir pre 15 sati
U Okružnom sudu u Denpasaru u Indoneziji počelo je suđenje okrivljenima za brutalnu mafijašku likvidaciju Srbina Živana Radmanovića (32) koji je u junu izrešetan u luksuznoj vili na Baliju nakon proslave rođendana njegove supruge. Maskirani napadači… »
"Žao mi je, živim sa krivicom!" Ubica Srbina Živana (32) na Baliju javno se izvinio udovici

"Žao mi je, živim sa krivicom!" Ubica Srbina Živana (32) na Baliju javno se izvinio udovici

Alo pre 14 sati
U vili na Baliju kobne večeri oči u oči sa osumnjičenim ubicama bile su i supruge Radmanovića i Ganima, koje su u svojim izjavama potvrdile identitete okrivljenih. Nakon što su pročitane izjave svedoka, za reč se javio i okrivljeni Darsi Dženson. U… »
"Znam da Jasmin ovo ne želi da čuje, ali izvini što sam ti ubio muža": Počelo suđenje za likvidaciju Srbina na Baliju

"Znam da Jasmin ovo ne želi da čuje, ali izvini što sam ti ubio muža": Počelo suđenje za likvidaciju Srbina na Baliju

Mondo pre 15 sati
U Okružnom sudu u Denpasaru u Indoneziji počelo je suđenje okrivljenima za brutalnu mafijašku likvidaciju Srbina Živana Radmanovića (32) koji je u junu izrešetan u luksuznoj vili na Baliju nakon proslave rođendana njegove supruge. Maskirani napadači… »

Vesti dana »