Povezane vesti
„Zamaglilo mi se pred očima“: Optužen vozač (23) iz Zaječara za nesreću u kojoj je poginula devojčica (3), tvrdi da se ne seća…
Nova pre 1 sat
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv I.S. (23) iz Zaječara, koji je optužen za izazivanje teške saobraćajne nesreće 10. juna kod sela Malča, gde je poginula trogodišnja devojčica, a tri osobe su teško povređene. Ključni detalj iz… »
„Zamaglilo mi se pred očima“: Vozač (23) iz Zaječara pred sudom negira sećanje na udes, poginula devojčica (3)
Telegraf pre 2 sata
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv I.S. (23) iz Zaječara, koji je optužen za izazivanje teške saobraćajne nesreće 10. juna kod sela Malča, gde je poginula trogodišnja devojčica, a tri osobe su teško povređene. Ključni detalj iz… »
Crna statistika: Srbija sa stopom od 78 poginulih na milion stanovnika ima najgori rezultat u Evropi
RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Pre nekoliko dana dogodila se teška saobraćajna nesreća u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, u kojoj je nastradao taksista, a više osoba je povređeno. Vozač BMW-a, koji je i prouzrokovao nezgodu, je uhapšen i tereti se za teško delo protiv… »
Danas sahrana taksiste koji je poginuo u Novom Sadu. Beograđaninu koji se sumnjiči da je izazvao direktni sudar preti do 15…
Dnevnik pre 8 sati
A. S. (25) iz Beograda, koji se tereti da je u ponedeljak uveče, u centru Novog Sada, izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginuo vozač taksija B. K. (53) iz Kaća, dok su A. O. (24) iz Novog Sada, D. M. (25) iz Mladenova i K. K. (25) iz Ravnje… »
"Samo mi se zamaglilo pred očima!" Vozač (23) optužen za smrt devojčice (3) kod Malče ne seća se udesa
Alo pre 8 sati
I.S. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za kvalifikaciju za koju je zaprećena kazna zatvora od dve do čak 10 godina. Vozač I.S. (23) iz Zaječara, koji je optužen da je 10. juna nadomak sela Malča kod Niša izazvao… »
"Zamaglilo mi se pred očima": Vozaču optuženom za tragediju kod Malče u kojoj je poginula devojčica (3) preti 10 godina zatvora…
Blic pre 11 sati
Vozač I.S. optužen je za izazivanje teške saobraćajne nesreće kod sela Malča, u kojoj je poginula trogodišnja devojčica. Veštak je utvrdio da je propust vozača "seata" doveo do sudara a tužilaštvo ističe odsustvo okolnosti koje bi isključivale njegovu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Radimo na uspostavljanju mehanizma snabdevanja, uključićemo i male benzinske stanice
RTS pre 35 minutajoš 28 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
Vesna Zmijanac hitno primljena u Urgentni centar: Iz privatne klinike zvali Hitnu pomoć, ove tegobe je imala
Blic pre 1 satjoš 21 povezana