Povezane vesti

Dmitrijev pokopao Merca: "Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini"

Dmitrijev pokopao Merca: "Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini"

Večernje novosti pre 4 sati
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev, komentarišući pisanje nemačkog… »
Odgovor Kremlja: Ratnohuškanje, sabotaža mira i tvrdoglava glupost

Odgovor Kremlja: Ratnohuškanje, sabotaža mira i tvrdoglava glupost

B92 pre 6 sati
Izaslanik ruskog predsednika Vladimira Putina Kiril Dmitrijev ismejao je komentare koji se pripisuju nemačkom kancelaru Fridrihu Mercu u procurelom razgovoru između evropskih lidera. Dmitrijev se uhvatio za frazu koju je Merc navodno koristio u… »
“Merc sam sebe diskvalifikovao”

“Merc sam sebe diskvalifikovao”

Vesti online pre 7 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev. Dmitrijev je komentarisao pisanje… »
Dmitrijev Mercu: Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću

Dmitrijev Mercu: Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću

Sputnik pre 9 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev, komentarišući pisanje nemačkog… »
Dmitrijev: Merc se povukao iz mirovnih pregovora „iz čiste gluposti"

Dmitrijev: Merc se povukao iz mirovnih pregovora „iz čiste gluposti"

Politika pre 16 sati
Nemačka kancelarija je u sredu saopštila da neće komentarisati objavljene izvode iz razgovora. MOSKVA – Direktor Ruskog fonda za direktne investicije (RDIF) i specijalni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju sa inostranstvom… »

Vesti dana »