Повезане вести

Дмитријев покопао Мерца: "Сами сте се дисквалификовали из преговора о Украјини"

Дмитријев покопао Мерца: "Сами сте се дисквалификовали из преговора о Украјини"

Вечерње новости пре 22 дана
НЕМАЧКИ канцелар Фридрих Мерц се сам дисквалификовао из мировних преговора о Украјини својом бескрајном глупошћу, изјавио је специјални представник руског лидера за економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев… »
Одговор Кремља: Ратнохушкање, саботажа мира и тврдоглава глупост

Одговор Кремља: Ратнохушкање, саботажа мира и тврдоглава глупост

Б92 пре 22 дана
Изасланик руског председника Владимира Путина Кирил Дмитријев исмејао је коментаре који се приписују немачком канцелару Фридриху Мерцу у процурелом разговору између европских лидера. Дмитријев се ухватио за фразу коју је Мерц… »
“Мерц сам себе дисквалификовао”

“Мерц сам себе дисквалификовао”

Вести онлине пре 22 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц се сам дисквалификовао из мировних преговора о Украјини својом бескрајном глупошц́у, изјавио је специјални представник руског лидера за економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев. Дмитријев… »
Дмитријев Мерцу: Сами сте се дисквалификовали из преговора о Украјини својом бескрајном глупошц́у

Дмитријев Мерцу: Сами сте се дисквалификовали из преговора о Украјини својом бескрајном глупошц́у

Спутник пре 22 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц се сам дисквалификовао из мировних преговора о Украјини својом бескрајном глупошц́у, изјавио је специјални представник руског лидера за економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев… »
Дмитријев: Мерц се повукао из мировних преговора „из чисте глупости"

Дмитријев: Мерц се повукао из мировних преговора „из чисте глупости"

Политика пре 22 дана
Немачка канцеларија је у среду саопштила да неће коментарисати објављене изводе из разговора. МОСКВА – Директор Руског фонда за директне инвестиције (РДИФ) и специјални представник руског председника за инвестиције и економску… »

Вести дана »