Povezane vesti
Dmitrijev pokopao Merca: "Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini"
Večernje novosti pre 4 sati
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev, komentarišući pisanje nemačkog… »
Odgovor Kremlja: Ratnohuškanje, sabotaža mira i tvrdoglava glupost
B92 pre 6 sati
Izaslanik ruskog predsednika Vladimira Putina Kiril Dmitrijev ismejao je komentare koji se pripisuju nemačkom kancelaru Fridrihu Mercu u procurelom razgovoru između evropskih lidera. Dmitrijev se uhvatio za frazu koju je Merc navodno koristio u… »
“Merc sam sebe diskvalifikovao”
Vesti online pre 7 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev. Dmitrijev je komentarisao pisanje… »
Dmitrijev Mercu: Sami ste se diskvalifikovali iz pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću
Sputnik pre 9 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc se sam diskvalifikovao iz mirovnih pregovora o Ukrajini svojom beskrajnom glupošću, izjavio je specijalni predstavnik ruskog lidera za ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev, komentarišući pisanje nemačkog… »
Dmitrijev: Merc se povukao iz mirovnih pregovora „iz čiste gluposti"
Politika pre 16 sati
Nemačka kancelarija je u sredu saopštila da neće komentarisati objavljene izvode iz razgovora. MOSKVA – Direktor Ruskog fonda za direktne investicije (RDIF) i specijalni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju sa inostranstvom… »
Vesti dana »
Kiril Tjurdenjev: U toku pregovori o promeni vlasničke strukture, i dalje ima šanse da dobijemo licencu
RTS pre 10 minutajoš 24 povezane
"Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a": Ministarka pozdravila odluku za plate
Blic pre 41 minutajoš 28 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
Vesna Zmijanac hitno primljena u Urgentni centar: Iz privatne klinike zvali Hitnu pomoć, ove tegobe je imala
Blic pre 1 satjoš 21 povezana