Povezane vesti
"Moj deda je klanjao, a baba se molila Isusu Hristu" Marija Šerifović otkrila istinu o poreklu: "Prezirem to što..."
Alo 05.12.2025
Pevačica Marija Šerifović potiče iz porodice u kojoj su bili pripadnici i hrišćanske i islamske veroispovesti. Marija Šerifović retko javno govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila istinu o svom poreklu. Naime, Šerifovićeva je tada… »
Marija Šerifović otkrila istinu o svom poreklu, radila i DNK: "Deda je klanjao, molio se Alahu, a baba Isusu"
Telegraf 05.12.2025
Podvrgla se DNK analizi. Pevačica Marija Šerifović ispričala je da su njeni baba i deda bili različitih veroispovesti, te da je naučula da ljude ne deli po bilo čemu, osim po tome da li su dobri ili ne. - Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo… »
Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: "Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu"
Blic 05.12.2025
Marija Šerifović progovorila je o svom porodičnom stablu Pevačica: "Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće" Marija Šerifović otkrila je sve o svom poreklu. Marija je otkrila da joj je baba bila hrišćanka, a deda musliman… »
Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu! Pevačica stavila tačku na…
Kurir 05.12.2025
Marija Šerifović otkrila je sve o svom poreklu. Pop pevačica i jedina srpska evrovizijska pobednica je svojevremeno u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje nedeljom od 15 sati na Kurir televiziji govorila o tome kako su joj baba i deda bili različite… »
Vesti dana »
Od danas primena Zakona o roditeljima negovateljima: Zahtevi u centrima za socijalni rad i preko eUprave
Glas Zapadne Srbije pre 39 minutajoš 29 povezanih
Putnici sprečili pad aviona nakon što su savladali pilota koji je izbo kapetana
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 30 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
Radio 021 pre 39 minutajoš 24 povezane
Je l' počeo oktobar ili leto? Podatak meteorologa je neverovatan! Izmeren je raspon temperatura jutros u Srbiji
Telegraf pre 59 minutajoš 23 povezane