Povezane vesti

"Moj deda je klanjao, a baba se molila Isusu Hristu" Marija Šerifović otkrila istinu o poreklu: "Prezirem to što..."

"Moj deda je klanjao, a baba se molila Isusu Hristu" Marija Šerifović otkrila istinu o poreklu: "Prezirem to što..."

Alo pre 8 sati
Pevačica Marija Šerifović potiče iz porodice u kojoj su bili pripadnici i hrišćanske i islamske veroispovesti. Marija Šerifović retko javno govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila istinu o svom poreklu. Naime, Šerifovićeva je tada… »
Marija Šerifović otkrila istinu o svom poreklu, radila i DNK: "Deda je klanjao, molio se Alahu, a baba Isusu"

Marija Šerifović otkrila istinu o svom poreklu, radila i DNK: "Deda je klanjao, molio se Alahu, a baba Isusu"

Telegraf pre 8 sati
Podvrgla se DNK analizi. Pevačica Marija Šerifović ispričala je da su njeni baba i deda bili različitih veroispovesti, te da je naučula da ljude ne deli po bilo čemu, osim po tome da li su dobri ili ne. - Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo… »
Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: "Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu"

Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: "Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu"

Blic pre 9 sati
Marija Šerifović progovorila je o svom porodičnom stablu Pevačica: "Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće" Marija Šerifović otkrila je sve o svom poreklu. Marija je otkrila da joj je baba bila hrišćanka, a deda musliman… »
Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu! Pevačica stavila tačku na…

Marija Šerifović otkrila sve o svom poreklu: Deda mi je klanjao, baba se molila Isusu Hristu! Pevačica stavila tačku na…

Kurir pre 10 sati
Marija Šerifović otkrila je sve o svom poreklu. Pop pevačica i jedina srpska evrovizijska pobednica je svojevremeno u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje nedeljom od 15 sati na Kurir televiziji govorila o tome kako su joj baba i deda bili različite… »

Vesti dana »