Повезане вести

Загрљај Путина и Модија симболизује стратешки савез Русије и Индије

Загрљај Путина и Модија симболизује стратешки савез Русије и Индије

Спутник 05.12.2025
Посета Индији и загрљај председника Русије Владимира Путина и премијера Индије Нарендра Модија на аеродромској писти симболизује не само пријатељство, вец́ и јак стратешки савез две земље, оцењују руски експерти. Татјана… »
Путин у Индији: Наша специјална војна операција је покушај да окончамо рат који је почео Запад

Путин у Индији: Наша специјална војна операција је покушај да окончамо рат који је почео Запад

Нова 05.12.2025
Индијски премијер Нарендра Моди дочекао је у Њу Делхију руског председника Владимира Путина уз највеће почасти – црвени тепих, лични дочек на аеродрому и приватну вечеру. Руски председник Владимир Путин налази се у посети… »
Путин: Нисмо ми започели рат

Данас 05.12.2025
Руски председник Владимир Путин налази се у дводневној посети Индији. Дао је велики интервју за медиј Индија тудеј. На почетку је наручио како је одушевљен што се састаје „са својим пријатељима“, индијским премијером Нарендром… »

СЕЕбиз 05.12.2025
МОСКВА - Руски предсједник Владимир Путин налази се у дводневном посјету Индији. Дао је велики интервју за медиј Индиа Тодаи. На почетку је поручио како је одушевљен што се састаје "са својим пријатељем", индијским премијером… »
Путин: Американци су нам писали - моле нас ВИДЕО

Путин: Американци су нам писали - моле нас ВИДЕО

Б92 05.12.2025
Руски председник Владимир Путин налази се у званичној посети Индији, где је за локалне медије говорио о рату у Украјини, америчком председнику Доналду Трампу и бројним санкцијама које су уведене Русији. Почео је рекавши да је… »

Вести дана »