Povezane vesti

Naše pevačice plaćale da gostuju u emisijama, pa prevarene: Skandal drma estradu, jednoj uzeo 1.800 evra

Naše pevačice plaćale da gostuju u emisijama, pa prevarene: Skandal drma estradu, jednoj uzeo 1.800 evra

Mondo pre 5 sati
Pevačica Nataša Alimpić je otkrila da je bila žrtva prevare čoveka koji joj je obećao gostovanje u emisiji sa Cecom Ražnatović i za to uzeo 300 evra, a sada se oglasila i pevačica Jovana Seležan koja je prevarena na isti način. Pevačica Jovana Seležan… »
Ispovest Jovane Seležan: "Dejan Jovanović mi je uzeo 1.800 evra uz obećanja da će me ubaciti u Ceca Show i AmiG Show – stalno…

Ispovest Jovane Seležan: "Dejan Jovanović mi je uzeo 1.800 evra uz obećanja da će me ubaciti u Ceca Show i AmiG Show – stalno…

Blic pre 7 sati
Jovani su obećana gostovanja u različitim emisijama, ali su usledili izgovori i odlaganja. Uplatila je dodatni novac za emisiju 150 minuta, verujući u ozbiljnost ponude. Sve je počelo u junu, kada je pevačica uplatila novac za gostovanje u Ceca Show-u… »
"Uzeo mi je 1800 evra uz obećanje" Oglasila se nova žrtva prevaranta koji je maltretirao pevačicu i bavi se ozbiljnim…

"Uzeo mi je 1800 evra uz obećanje" Oglasila se nova žrtva prevaranta koji je maltretirao pevačicu i bavi se ozbiljnim…

Kurir pre 7 sati
Nakon što je pevačica Nataša Alimpić otkrila da ju je bivši muž njene koleginice Ivane Elektre, prevario za novac i lagao je da će joj srediti gostovanja po raznim emisijama, oglasila se nova žrtva čoveka koji ne bira sredstva da bi zaradio novac. Jovana… »
"Uzeo mi je 1.800 evra uz obećanje da će me ubaciti u Ceca šou i Amidži" Još jedna pevačica surovo prevarena!

"Uzeo mi je 1.800 evra uz obećanje da će me ubaciti u Ceca šou i Amidži" Još jedna pevačica surovo prevarena!

Telegraf pre 7 sati
Jun, "Ceca show" Pevačica Jovana Seležan još je jedna žrtva Dejana Jovanovića koji joj je, tvrdi, uzeo novac uz obećanja da će gostovati u poznatim emisijama. Nakon što je pevačica Nataša Alimpić ispričala kroz šta je prošla sa Jovanovićem, u javnost je… »

Vesti dana »