Povezane vesti

Naše pevačice plaćale da gostuju u emisijama, pa prevarene: Skandal drma estradu, jednoj uzeo 1.800 evra

Naše pevačice plaćale da gostuju u emisijama, pa prevarene: Skandal drma estradu, jednoj uzeo 1.800 evra

Mondo pre 24 dana
Pevačica Nataša Alimpić je otkrila da je bila žrtva prevare čoveka koji joj je obećao gostovanje u emisiji sa Cecom Ražnatović i za to uzeo 300 evra, a sada se oglasila i pevačica Jovana Seležan koja je prevarena na isti način. Pevačica Jovana Seležan… »
Ispovest Jovane Seležan: "Dejan Jovanović mi je uzeo 1.800 evra uz obećanja da će me ubaciti u Ceca Show i AmiG Show – stalno…

Ispovest Jovane Seležan: "Dejan Jovanović mi je uzeo 1.800 evra uz obećanja da će me ubaciti u Ceca Show i AmiG Show – stalno…

Blic pre 24 dana
Jovani su obećana gostovanja u različitim emisijama, ali su usledili izgovori i odlaganja. Uplatila je dodatni novac za emisiju 150 minuta, verujući u ozbiljnost ponude. Sve je počelo u junu, kada je pevačica uplatila novac za gostovanje u Ceca Show-u… »
"Uzeo mi je 1800 evra uz obećanje" Oglasila se nova žrtva prevaranta koji je maltretirao pevačicu i bavi se ozbiljnim…

"Uzeo mi je 1800 evra uz obećanje" Oglasila se nova žrtva prevaranta koji je maltretirao pevačicu i bavi se ozbiljnim…

Kurir pre 24 dana
Nakon što je pevačica Nataša Alimpić otkrila da ju je bivši muž njene koleginice Ivane Elektre, prevario za novac i lagao je da će joj srediti gostovanja po raznim emisijama, oglasila se nova žrtva čoveka koji ne bira sredstva da bi zaradio novac. Jovana… »
"Uzeo mi je 1.800 evra uz obećanje da će me ubaciti u Ceca šou i Amidži" Još jedna pevačica surovo prevarena!

"Uzeo mi je 1.800 evra uz obećanje da će me ubaciti u Ceca šou i Amidži" Još jedna pevačica surovo prevarena!

Telegraf pre 24 dana
Jun, "Ceca show" Pevačica Jovana Seležan još je jedna žrtva Dejana Jovanovića koji joj je, tvrdi, uzeo novac uz obećanja da će gostovati u poznatim emisijama. Nakon što je pevačica Nataša Alimpić ispričala kroz šta je prošla sa Jovanovićem, u javnost je… »

Vesti dana »