Povezane vesti
Teheran pred potpunom obustavom snabdevanja vode za piće
Euronews 05.12.2025
Rezervoari koji snabdevaju Teheran vodom skoro su prazni i glavni grad Irana suočava se sa mogućom potpunom nestašicom vodosnabdevanja. Ograničeno korišćenje vode je počelo u nekim oblastima, a protok iz slavina je smanjen ili čak potpuno zaustavljen… »
Teheran pred potpunom obustavom snabdevanja vode za piće, moguća evakuacija stanovništva
N1 Info 05.12.2025
Rezervoari koji snabdevaju Teheran vodom skoro su prazni i glavni grad Irana suočava se sa mogućom potpunom nestašicom vodosnabdevanja. Ograničeno korišćenje vode je počelo u nekim oblastima, a protok iz slavina je smanjen ili čak potpuno zaustavljen… »
Ovo je najstrašniji period; Prestonici Irana preti evakuacija VIDEO
B92 05.12.2025
Teheran pred potpunom obustavom snabdevanja vode za piće
Telegraf 05.12.2025
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 20 povezanih
Večeras protest studenata u Novom Sadu - predstavljaju šta za njih znači pobeda
N1 Info pre 53 minutajoš 4 povezane
Prekid vatre u Ukrajini: Rusija i Ukrajina dogovorile privremeno primirje, evo zašto se obustavljaju sukobi
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih