Povezane vesti
28. decembra studenti na protestu prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora
In medija 05.12.2025
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti planiraju da u celoj Srbiji prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Kako navodi N1, U studentskim krugovima već su organizovane obuke za volontere i terenske… »
28. decembar: Studenti izlaze na ulice i skupljaju potpise za izbore
Luftika 05.12.2025
Studenti će 28. decembra, na dan najavljenog velikog protesta, širom Srbije skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, potvrđuju izvori portala N1 iz studentskih krugova. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
Studenti na protestu 28. decembra prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 05.12.2025
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti planiraju da u celoj Srbiji prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Kako navodi N1, U studentskim krugovima već su organizovane obuke za volontere i terenske… »
N1: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora
Nedeljnik 05.12.2025
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
N1 saznaje: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora
Glas Zaječara 05.12.2025
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
N1 saznaje: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora
N1 Info 05.12.2025
Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora?
Danas 05.12.2025
Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora?
Vesti online 05.12.2025
Studenti 28. decembra prikupljaju potpise za vanredne izbore širom Srbije
In medija 05.12.2025
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. –Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume protiv kog se vodio krivični postupak
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 49 minutajoš 104 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih