Povezane vesti

28. decembra studenti na protestu prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

28. decembra studenti na protestu prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

In medija pre 4 sati
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti planiraju da u celoj Srbiji prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Kako navodi N1, U studentskim krugovima već su organizovane obuke za volontere i terenske… »
28. decembar: Studenti izlaze na ulice i skupljaju potpise za izbore

28. decembar: Studenti izlaze na ulice i skupljaju potpise za izbore

Luftika pre 7 sati
Studenti će 28. decembra, na dan najavljenog velikog protesta, širom Srbije skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, potvrđuju izvori portala N1 iz studentskih krugova. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
Studenti na protestu 28. decembra prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

Studenti na protestu 28. decembra prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

Radio 021 pre 8 sati
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti planiraju da u celoj Srbiji prikupljaju potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Kako navodi N1, U studentskim krugovima već su organizovane obuke za volontere i terenske… »
N1: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

N1: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

Nedeljnik pre 9 sati
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »
N1 saznaje: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

N1 saznaje: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

Glas Zaječara pre 9 sati
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. “Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »

N1 Info pre 10 sati
Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora?

Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora?

Danas pre 10 sati

Vesti online pre 10 sati
Studenti 28. decembra prikupljaju potpise za vanredne izbore širom Srbije

Studenti 28. decembra prikupljaju potpise za vanredne izbore širom Srbije

In medija pre 10 sati
Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima. –Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske… »

Vesti dana »