Povezane vesti

Zaboravite na izgovor „nije mi stigla kazna“

Zaboravite na izgovor „nije mi stigla kazna“

Vesti online pre 7 sati
Policija je zvanično počela da primenjuje merenje brzine bez zaustavljanja vozača, što je izazvalo dosta nedoumica među građanima. Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“ potvrdilo je da je ova procedura u potpunosti usklađena sa zakonom i… »
Novi sistem merenja prekoračenja brzine – policija više ne mora da zaustavlja vozače

Novi sistem merenja prekoračenja brzine – policija više ne mora da zaustavlja vozače

Danas pre 8 sati
Saobraćajna policija u Srbiji počela je da primenjuje merenje brzine kretanja vozila bez potrebe zaustavljanja vozača.Policija koristi savremene radarske uređaje postavljene u službenim vozilima, ali i na posebno odabranim lokacijama bez prisustva… »
Novi sistem merenja prekoračenja brzine - policija više ne mora da zaustavlja vozače

Novi sistem merenja prekoračenja brzine - policija više ne mora da zaustavlja vozače

Radio 021 pre 10 sati
Saobraćajna policija u Srbiji počela je da primenjuje merenje brzine kretanja vozila bez potrebe zaustavljanja vozača. Policija koristi savremene radarske uređaje postavljene u službenim vozilima, ali i na posebno odabranim lokacijama bez prisustva… »
Udruženje policije: Počelo merenje brzine vozila bez zaustavljanja, pozivi za izjašnjenje se dostavljaju preko eUprave

Udruženje policije: Počelo merenje brzine vozila bez zaustavljanja, pozivi za izjašnjenje se dostavljaju preko eUprave

Moj Novi Sad pre 10 sati
Povodom većeg broja obraćanja građana, Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" obaveštava javnost da je u skladu sa zakonom započeta primena merenja brzine kretanja vozila bez zaustavljanja. Policija koristi savremene radarske uređaje… »
Policija pojačava kontrolu: Počelo merenje brzine bez zaustavljanja, prekršaji se procesuiraju elektronski

Policija pojačava kontrolu: Počelo merenje brzine bez zaustavljanja, prekršaji se procesuiraju elektronski

Serbian News Media pre 10 sati
Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“ obavestilo je javnost da je u skladu sa zakonom započeta primena merenja brzine kretanja vozila bez zaustavljanja. Policija koristi savremene radarske uređaje postavljene u službenim vozilima, kao i… »

Vesti dana »