Повезане вести
"Учила сам како да узмем паре" Рада Манојловић ишла на обуку за бакшиш: "Кад сам почела да фалширам, прогледала сам"
Блиц 05.12.2025
Управо сада на каналу Блиц телевизије можете пратити музички шоу Сцена специјал. Као и сваког четвртка у студију код Александре Алексов и Данијела Ракочевића, домаћина емисије Сцена специјал, сјајна музичка екипа. Овога пута на… »
„Учила сам како да узмем паре“: Рада Манојловић крала занат од Наде Топчагић – „почела сам да фалширам, али важна је атмосфера“…
Нова 05.12.2025
Рада Манојловић признала је да је на почетку каријере учила како да извуче што више бакшиша од весељака. Како је невала, занат је учила од старијих колегиница попут Наде Топчагић: „Учила сам да узимам бакшиш, лепо сам села и… »
Вести дана »
Два и по века САД: Циљеви чешће остваривани војном силом него дипломатијом
Време пре 2 минутајош 24 повезане
(Фото) У Новом Саду ухапшен мушкарац за којим је било расписано више потрага и потерница
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 21 повезана
Судија који је Хрватској поништио гол против Португала избачен са Мундијала! Колина га послао кући, за њега је Светско првенство завршено!
Курир пре 57 минутајош 68 повезаних
Медведев у Техерану на погребној церемонији Хамнеију: "Престоница је жива и здрава, иако су читава насеља уништена америчким бомбардовањем"
Вечерње новости пре 7 минутајош 17 повезаних
Украјина извела велики напад дроновима на Санкт Петербург и Лењинградску област
Бета пре 2 минутајош 16 повезаних