Povezane vesti
Čast je biti deo jedne ovakve priče: Izložba "Moja ćirilica" otvorena u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. očuvanje sprske…
RINA pre 7 sati
Čast je biti deo jedne ovakve priče: Izložba "Moja ćirilica" otvorena u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. očuvanje sprske tradicije i pisma kao prioritet među mladima (FOTO) Čačak - U Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku otvorena je izložba pod nazivom… »
Čast je biti deo jedne ovakve priče: Izložba "Moja ćirilica" otvorena u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. očuvanje sprske…
RINA pre 8 sati
Čast je biti deo jedne ovakve priče: Izložba "Moja ćirilica" otvorena u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. očuvanje sprske tradicije i pisma kao prioritet među mladima (FOTO) Čačak - U Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku otvorena je izložba pod nazivom… »
„Moja ćirilica” izložba koja slovo pretvara u umetnost stigla u Mašinsko - saobraćajnu školu u Čačak
Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Ovu izložbu zajednički su organizovali Srpski nacionalni savjet iz Crne Gore i Mašinsko-saobraćajna škola, dok je Književna zadruga iz Crne Gore ovom prilikom učenicima poklonila impresivan broj knjiga. „Moja ćirilica” izložba koja slovo pretvara u… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih
Direktor Naftne industrije Srbije kaže da još postoji šansa za licencu SAD
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 24 povezane
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović: Apelacioni sud naložio ponovno suđenje
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih
Netfliks preuzima Vorner bros u transakciji vrednoj 82,7 milijardi dolara
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih