Повезане вести
'Лажно сам сведочио и послао тројицу невиних тинејџера у затвор'
BBC News 05.12.2025
Бишоп је имао само 14 година када је био кључни сведок у случају убиства његовог најбољег пријатеља. Али је слагао приликом исказа и наредних 30 година носио је терет кривице. Рон Бишоп је био свестан да лаже. Имао је само 14… »
Радио 021 05.12.2025
Бишоп је имао само 14 година када је био кључни сведок у случају убиства његовог најбољег пријатеља. Али је слагао приликом исказа и наредних 30 година носио је терет кривице. Гетти Имагес Алфред Честнат, Ендрју Стјуарт и… »
‘Лажно сам сведочио и послао тројицу невиних тинејџера у затвор’
Јужне вести 05.12.2025
Гетти Имагес Алфред Честнат, Ендрју Стјуарт и Ренсом Воткинс провели су 36 година иза решетака оптужени за злочин који нису починили Рон Бишоп је био свестан да лаже. Имао је само 14 година, док је стајао пред судијом као сведок… »
НИН 05.12.2025
Рон Бишоп је био свестан да лаже. Имао је само 14 година, док је стајао пред судијом као сведок на суђењу за убиство. Случај се односио на тројицу тинејџера оптужених за убиство његовог најбољег пријатеља Девита Дакета… »
‘Лажно сам сведочио и послао тројицу невиних тинејџера у затвор’
Данас 05.12.2025
Рон Бишоп је био свестан да лаже. Имао је само 14 година, док је стајао пред судијом као сведок на суђењу за убиство. Случај се односио на тројицу тинејџера оптужених за убиство његовог најбољег пријатеља Девита Дакета… »
Вести дана »
Вучић обишао радове на изградњи деонице брзе саобраћајнице Осмех Војводине
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 39 повезаних
Патријарх Порфирије у Братунцу: Не смемо заборавити жртве, ни изгубити веру и љубав; Почео парастос
Спутник пре 40 минутајош 30 повезаних
Трамп говором на Маунт Рашмору започео прославу Дана независности САД: Ниједна земља није учинила више добра за свет
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 23 повезане
Ухапшен наоружани бегунац у Новом Саду за којим је било расписано више потрага и потерница: Полиција пронашла пиштољ, панцир, муницију, фалсификовану возачку дозволу
Нова пре 2 сатајош 21 повезана
Пришао Месију, па остао у шоку: Голман Зеленортских острва открио шта му је Аргентинац рекао
Вечерње новости пре 1 сатјош 66 повезаних