Povezane vesti
Dačić položio kamen temeljac nove policijske stanice u Lazarevcu: Bolji uslovi za službenike i usluga građanima
Euronews 05.12.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac buduće zgrade Policijske stanice Lazarevac i poručio da će nova zgrada službenicima obezbediti bolje uslove rada, a građanima bržu i kvalitetniju uslugu… »
Dačić položio kamen temeljac za novu policijsku stanicu u Lazarevcu
Pravo u centar 05.12.2025
„Velika mi je čast i zadovoljstvo što stojimo ovde, na mestu gde danas počinjemo izgradnju nove Policijske stanice u Lazarevcu. Prošle godine bio sam ovde u poseti kada sam se ponovo vratio da budem ministar unutrašnjih poslova i razgovarali smo o svim… »
Dačić položio kamen temeljac za novu Policijsku stanicu u Lazarevcu: „Temelj za bolje usluge i sigurnost građana“
Serbian News Media 05.12.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Policijske stanice (PS) u Lazarevcu. Ministar je tom prilikom poručio da će novi objekat obezbediti bolje uslove rada službenicima, a… »
Dačić položio kamen temeljac za novu zgradu Policijske stanice u Lazarevcu
RTV 05.12.2025
LAZAREVAC - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac buduće zgrade Policijske stanice Lazarevac i poručio da će nova zgrada službenicima obezbediti bolje uslove rada, a građanima bržu i kvalitetniju… »
Dačić položio kamen temeljac buduće zgrade Policijske stanice Lazarevac (FOTO)
Danas 05.12.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac buduće zgrade Policijske stanice Lazarevac i poručio da će nova zgrada službenicima obezbediti bolje uslove rada, a građanima bržu i kvalitetniju uslugu. „Velika mi je čast i… »
Ministar Dačić položio kamen temeljac za novu policijsku stanicu u Lazarevcu: Ovo je temelj za još bolje usluge građanima…
Kurir 05.12.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac buduće zgrade Policijske stanice Lazarevac i poručio da će nova zgrada službenicima obezbediti bolje uslove rada, a građanima bržu i kvalitetniju uslugu… »
Nova zgrada policijske stanice u Lazarevcu: Dačić obećava bolju uslugu i sigurnost za građane
Telegraf 05.12.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić položio јe danaskamen temeljac buduće zgrade Policiјske stanice Lazarevac i poručio da će nova zgrada službenicima obezbediti bolje uslove rada, a građanima bržu i kvalitetniјu uslugu… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft dogovorili prodaju NIS-a: Ministarka energetike Srbije
BBC News pre 38 minutajoš 39 povezanih
Grupa profesora blokirala Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, održan sastanak sa dekanom
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 33 minutajoš 81 povezana