Povezane vesti
Zvezda je pobedila – ali Milojevića boli glava: „Sluđen sam“
Sputnik pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički rezultatom 3:0, ali daleko od toga da Vladan Milojević, trener crveno-belih nema briga zbog kojih ga kako kaže boli glava. Pobeda protiv Čukaričkog vratila je Crvenu zvezdu na prvo mesto tabele Superlige… »
Milojević: Sluđen sam kakve greške pravimo
Vesti online pre 2 sata
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima muka sa uigravanjem igrača. Crveno-beli su u četvrtak bili bolji od Čukaričkog (3:0) i tako se vratili na čelo tabele Superlige Srbije. – Lepo je kada ste prvi, nema šta. Danas nam je cilj bio da pružimo dobru… »
Milojević: "Boli me glava više - sluđen sam"
B92 pre 4 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima muka sa uigravanjem igrača. Crveno-beli su u četvrtak bili bolji od Čukaričkog (3:0) i tako se vratili na čelo tabele Superlige Srbije. "Lepo je kada ste prvi, nema šta. Danas nam je cilj bio da pružimo dobru… »
Zvezda nije briljirala, ali je ubedljivo slavila i preuzela prvo mesto na tabeli
Danas pre 18 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali na svom terenu Čukarički sa 3:0 u zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije. Nisu blistali izabranici Vladana Milojevića, čak je Čukarički pogotovo do drugog gola bio možda i bolji rival na terenu, ali slavila je Zvezda… »
Vesti dana »
Netflix bacio Holivud na kolena: kupuje Warner Bros. za 82,7 milijardi dolara
Benchmark pre 8 minutajoš 28 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih
Rokvić: REM je čuvar kerber SNS režima, plašim se da novi kandidati za Savet nisu nezavisni
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Raspisan tender za sanaciju železničkih stanica u Novom Sadu, Subotici i Bačkoj Topoli
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih