Повезане вести
Звезда је победила – али Милојевиц́а боли глава: „Слуђен сам“
Спутник 05.12.2025
Фудбалери Црвене звезде савладали су Чукарички резултатом 3:0, али далеко од тога да Владан Милојевиц́, тренер црвено-белих нема брига због којих га како каже боли глава. Победа против Чукаричког вратила је Црвену звезду на прво… »
Милојевић: Слуђен сам какве грешке правимо
Вести онлине 05.12.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић има мука са уигравањем играча. Црвено-бели су у четвртак били бољи од Чукаричког (3:0) и тако се вратили на чело табеле Суперлиге Србије. – Лепо је када сте први, нема шта. Данас нам је… »
Милојевић: "Боли ме глава више - слуђен сам"
Б92 05.12.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић има мука са уигравањем играча. Црвено-бели су у четвртак били бољи од Чукаричког (3:0) и тако се вратили на чело табеле Суперлиге Србије. "Лепо је када сте први, нема шта. Данас нам је циљ… »
Звезда није бриљирала, али је убедљиво славила и преузела прво место на табели
Данас 04.12.2025
Фудбалери Црвене звезде су савладали на свом терену Чукарички са 3:0 у заосталом мечу 6. кола Суперлиге Србије. Нису блистали изабраници Владана Милојевића, чак је Чукарички поготово до другог гола био можда и бољи ривал на… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Незадовољни смо предлогом МОЛ-а, али настављамо преговоре
Недељник пре 1 сатјош 27 повезаних
Хантавирус на крузеру: Ово није почетак пандемије, кажу из СЗО
BBC News пре 45 минутајош 47 повезаних
Ватерполисти Србије детаљно објаснили како их је Слободан Соро саботирао и шта је све радио
Нова пре 1 сатјош 30 повезаних
Нафта јефтинија него икада у последње две недеље: Чека се споразум САД и Ирана, барел пао на 96 долара
Курир пре 35 минутајош 33 повезане
Народна банка Србије задржала референтну каматну стопу на нивоу од 5,75 одсто
РТВ пре 5 сатијош 25 повезаних